Mama sandalyesi mi yoksa banyo oturağı olarak da kullanılan oturak mı? Ya da ikisini de mi almalıyım? Bana bi anlatırmısınız?
Valla ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum ikiside var bende. Kivinin mama sandalyesi var mama yedirmekden çok mutfakda iş yaparken durur yanımda diye almışdım 6 aylık bebem iş yaparken ilgisini çekmek için canım çıkıyor karşısında asla ondayken ek gıda veremedim. Yutmuyor. Diğer banyo oturağı uygun ve pratik. Ama ben öyle masaya falan koyamıyorum çünkü bişeylere uzanmak istiyor. Korkuyorum açıkçası düşer diye. Mama sandalyesini 3 bin gibi bişeye almışdım. Gerek yokmuş okadar pahalı şeye. Daha uygun olanları da iş görür. Ama bebeme göre diyorum bunu çünkü aktif olduğu için. İlerde kullanırım diye ümit ediyorum. Bazı bebekler çok seviyor oturmayı oturarak oynamayı. Tavsiyem önce banyo oturağını al duruma göre mama saldeysini düşünürsün.
İşte düşünüyorum çok oturmak istiyo durmuyo yerde elinden tutunca kendini kaldırıp duruyo ama bilemedim ne zamana kadar kullanımı var o oturağın acaba
Uzun süreli kullanmaz gibi 7.8 ay dan sonra harekletliyse onda durmaz gibime geliyor
Hareketli evet mama sandalyesi daha mantıklı olabilir o zaman ama 4. Aydayız alsam mı ki erken mi mama sandalyesi için
Mama sandalyesi aldım. Bebeğim çok sevdi onda oturmayı.
Bu vakumlu molekülerden de aldım hem oynuyor hem de diş kaşıyıcı olarak kullanıyor.
Mama sandalyesi alırken alt kısımda bebeğin ayağını koyacağı yer olmalıymış eger yoksa ayak sallandığı surece aşil tendonu kısamaya başlıyormuş ve bebek parmak ucunda yürümeye başlıyormuş.
Fiyatlar her geçen gün artıyor istediğiniz gibi bulursanız alın. Ben bebeğim doğmadan önce almıştım
Benim evim küçük diye banyo oturağı tercih ettim memnunum gayette mama sandalyesi görevini görüyor ama bebeğim 8.ayına girecek sarkmaları başladı yani eviniz müsaitse mama sandalyesi tercih etmenizi öneririm güvenlik açısından
Baby jem indirimde şuan aldım valla banyonotıragı dünya varmış sonra satarsınız bence illa dünya vermış dedim vakumlu güzel
Biz bunu kullanıyoruz kızım doğduğundan beri. 3 ayrı yatış pozisyonu var ilk dogunda tam yatış sonra yarım eğik büyüyünce de dik pozisyona geçtik. Özellikle mutfakta çok işime yaradı. Güvenlik kemerleri de olduğu için rahattım da. Biraz yer kaplaması ve temizliği zor ama onun harici bizim için çok kullanışlı. Hala kullanıyoruz. Banyo oturağı olanı da aldım vakumlu. Arada bir tezgaha falan koyuyorum ama kendini kaldırıyor uzanmaya falan çalışıyor o yüzden ben kullanışlı bulmadım çok az kullandık zaten. Dik oturana kadar da zaten koyamiyorsunuz ona. En fazla kullandığımız alan yazın buyuk bebek havuzu almıştık onun içine koyarak kullanmıştık
Su şekilde;