Bisiklet alicam

Kizlar bisiklet alicam kendime karar veremedim

Yardimci olursaniz sevinirim

Valla hiç lafı dolandırmayacağım sizin seçiminiz en nihayetinde ama ben böyle bir şey almazdım. Kasalı şekilde ne kadar ihtiyacım da olsa aşırı kaba geldi maalesef. Benim her gezintime çocuk niye gelsin ya da bilemedim :smirking_face: Ben baya özgür takılmalıyım bisiklet dendi mi. :grin: Elektrikli katlanır bisiklet aldık bugün nasipse en kullanışlı şey o şu an gözümde :revolving_hearts:

Sehir disinda oturdugum icin eymeni her gun 20 euro veriyorum. hafta iki kere gidiyo bu gittikce artacak. otubus de yok cok fazla. 45 dakika da bi geliyo.gec kalirsam oda ceza.tasit parasi mecburum yani hem de alisveris icin felan bayagi rahatlatacak

Abla çok farklılaşmış , surebilecekmisin ağır olmaz mı ?

Kullandim cok 7 yasindan beri bisiklet suruyorum canim 3 tekerli ya bide cok rahat.duz bisikletimizde var zaten

Sen daha iyi bilirsin , bunlar arasından olacak ise ben 2 yi tercih ederdim

Turunculu olanı seçerdim renginden dolayı tamamen :rofl: ne değişikler canım yorumsuz :person_shrugging:

Bende 2 diyorum sanki hemde satan kisi evimin yakininda getirmeside kolay olur cicim

1 Beğeni

Himm anladım keyfi değilse tabi en uygununu seçmek gerek.

Al gitsin abla , foto bekleriz yeni bisikletinlee​:blush::blush:

1 Beğeni

2.güzel abla. Yağmurdan soğuktan korur çocuğu

Aynen canim ayin 20 sine anlastim

Ablaa nasılsın ? Geziyor musun yoksa bisikletle :slight_smile: merak ettim

1 Beğeni

Bende merak ettim :joy::heart_eyes:

Daha almadim bakiyorum canim

Burda cocuklu aileler biyle kullaniyor okula fiderken alışverişe genelde qnneler bunu kullanir