Nerde hata yapıyorum acaba ?
6.30 da uyanan bir bebekle tüm gğn oynuyorum eve gelince en fazla 2 saat oyalanacak eşim sonra uyku saati geliyor zaten anca yemek bulaşık hazırlarken tutuyor . Sonra yşne oyun oyna diye bende .
İnsan bi kendş kendşne heves eder ya instagramda reels izlerken yorgunluğu geçer mi insanın .
Parka çıkarız azıcık oyna götür derim insan içinde of puf yapmaya başladı çok sıkıldım bu durumdan
Hatayi bence bizler yapıyoruz. Karsimizdaki insanı cocuk hasreti ile bir kac yil bekletmiyiruz. Sonra belki akillanirlar kacamak olmadigi surece istemiyorum cocuk akillandim ben. Kocaya uyup o toplara girmek istemiyorum.
Çoğu erkek böyle allah razı olsun eşim yardım ediyor ama tükendiğimi anlamıyor. Beş dk sakla dediğimde güya saklıyor ama çocuk kapılara tırmanıyor ve bunun suçlusu ben oluyorum gitmeseymişim. Yapıyor ama nasıl? Tabiki bizim gibi olmalarını beklemiyorum ama çocuk dilinden kesinlikle anlamıyolar. Yediriyor ama nasıl? Kesinlikle yüzde yüz aklım rahat bırakamıyorum. İstiyorum ki beş dakika kafamda olmasın çocuk ama imkansız yapacak bişey yok valla ki benim eşim gerçekden yardımcı oluyor ama işte olduğu kadar
Valla canım her erkek aynı hıç canını sıkma stres yaptığına degmez valla bende ki de aynı model sabah 5,30 da uyanıyor yedir içir ev işleri alınacak yapılacaklar derken savaş veriyordum ben öyle kendimi paralarken o eve geliyor tlf elinden düşmüyor oyun oynuyordu sende ki model gibi bişey istesem ya beş karış suratla yapar yada söylene söylene sanki onlar evden gidince biz uyuyoruz valla 1 hafta sabaha kadar beşik başnda beklediğimi bilirim salgına yakalandım öksürük 39 derece ateşle soğuk suya ğir çık sabaha kadar çocuğa baktığımı bilirim o durumda iken zangır zangır titriyorum adam bana ateşini ölç düşmezse hastaneye gideriz de git yat o durumda çocuğa baktım yeri geldi kucağımda tek elimde yemek yaptım yeri geldi sinirden ağladım ama artık bi şu kıza bak demiyorum yemek mi ypk olursa olur olmazsa olmaz çamaşır mı birikmiş gece attım duş gece aldım kızmı bile tek başıma yıkıyorum zor oluyor mu evet 40 yere bölünmek ama onca hegame laf söz olmasındnsa kendin yap daha iyi
Benimkide aynı yardımcı oluyor vardiya değişince ama . Sürekli reels izlemek iyice gözüme batmaya başladı oyur işten gekince bi saat çok mu zor ya
Haklısınız bunlara bişeyi yap demeyip kendi işimizi görücez anlaşılan . Bide bebek bebek diye tuuttururular boşuna !
Yok valla yapılmaz bunlar istedi diye bütün sorumluluk bizdeki
Bebek doğana kadar doğduktan sonra sadece canları isterse seviyorlar ilgi oluyor bişey isteyip kavga gürültü iş yapmaktansa kendi işimi kendim yaparım daha iyi yaptığımı yaparım olmayan kalır hiç de canımı sıkmıyorum valla ev dağılmış aman toplanır bulaşık yıkanacak çocuğuma zaman ayırırım oyna gezdir ilgilen gerisi umrumda değil yanmış mı dökülmüş mü zaten benden başka yapan yok işten kovan da yok kimse de benden hızmet beklemesin geçen eşim onca işimin arasında kahve istiyor kalk dedim kendine de bana yap içelim yok diyorsan hadi dedim herkes işine kalktı yaptı
Valla öyle dün evi bıraktım parka çıktım gece gece kafam da dağıldı . Arada bi zahmet bize de yapıp içirsinler ya
Katılıyorum size. Ben evlendikten iki ay sonra hamile kaldım. Eşim çok seviyor tabiki bebeğimizi ama öyle çok yardım edeyim düşkün değil. Kız kardeşim beş sene sonra yaptı. Eşi yere göğe koymuyor . İşten gelip ev işlerini yapıyor adam. Bebeğe öyle bakıyor ki annesine hiç birakmiyor
Ooh iyi yapmışsın valla onlar bize dınlenecek alan acmazsa biz kendi kendimize de yaparız boşver takma çocuktan önce ev bal dök yala yapılıyordu da ne oldu madalya mı takıyorlar bende az önce çıktım kızımla dışarı geldik eğlendik onun gülüşü herşeye bedel uyuttum kahve içiyorum biz istersek herşeyi yaparız tek başımıza dogum gibi bi zorluğu yaşamışız erkek yapsa 1 ay yatar
Biizm yaptıgımızın zerresini yapamazlar bi tek onlar çalışıyor sanki bende çalışıyordum normalde . Ve işe başlayınca sanki o ilgilenecek işe başlayınca bşzde yorulma yşne yok değişik şahışlar
Ne kadar guzel . Bende bekliycektim de sonra olmama ihtimali var diye 1 tane yaptik esim ilk gunden istiyordu cocugu ama ben istemedigim icin 1,5 yil.sonra yaptik. Yine yardim eder benim esim de ama oyle ahim.şahim degil ..Ama hic bir zaman demez bu ev niye dagnik niye ymk yapmadin. Bazen kendi der bu sefer de cayin yaninda bir seyler yiyelim. Ama yinede ben cok yipranmamak icin kizimi buyutmek istiuorum. Gercekten cok zor olur benim icin . Bir de ben o kadar çocuk buyutum artik gına geldi. Eslere kalsa hemen cocuk ister sabahtan aksama kadar baslarinda kalsa belki düşünceleri farkli olur. Kizimin altini alsa esim ..1 saatligine deyip 5 saat disari cikmayi düşünüyorum
Yani aslında kendilerine göre oldukça destekler ve yardım ediyorlar bence herkesin eşiyle arasında ki paylaşım vs farklıdır. Mesela eşim haftanın 2 günü izinli bi günü muhakkak arkadaşlarıyla vakit geçirir ve bu benim hoşuma gider bi günü ise bize ayırır dışarıda mı evde mi veya misafir durumları mı olur bu değişkenlik gösterir. Ve işten arta kalan zamanda ise bana sen çık yürü bi kahve iç avmye falan git der ben gitmem evde kalmak daha mutlu eder beni ama beni görmeyin derim dışardayım sayın
bu tabi her gün böyle değil ama biz kadınlara verilen bu hadi sende bi çık nefes al sözü bile yetiyor. Biliyorsun ki bunaldığımda çıkıcam gezicem rahatlıcam. Bu arada reels izleme bizde de var ve her an da var
nefret ediyorum o telefondan ama var yani değişmiyor kabullendim görmemeye çalışıyorum o şekilde onu
benim kocada öyle pek üstüne düşmüyorum yoruluyo diye akşam sofra hazırlarken fln bakıyor hafta sonu atiyorum üstüne en fazla 1 saat sonra bu gene mızıklıyor ben dilinden anlamıyorum diyor bende vakit geçirmediği için ben nasıl anlıyorum diyorum