Böbrek ağrısı

Kızlar 2 gündür yavaş yavaş artan bir böbrek ağrısı çekiyorum… bu gün iyice yormaya başladı… 34 günlük bebegim var ne önerebilirsiniz…

1 Beğeni

Bebişlerle yoruluyosundur canım, önce güzelce dinlenmeye çalış sonra sıcak su torbasıyla sıcak tut böbreklerini ayağına çorap giy mutlaka ayaktan çok alıyo idrar yolları ve böbrek bide bol bol su iç
Eğer iltihap falan varsa sarımsak bal limonu karıştırıp sabah akşam 1 çay kaşığı ye onunda çok faydası var çok geçmiş olsun

2 Beğeni

Sanırım kum döküyorum… idrarda kan var

Malt içeceği iyi geliyor diye biliyorum hem süt yapar

1 Beğeni

Gebeliğimde 18 haftadan 39 haftaya kadar çektim o böbrek ağrısını en iyi ben bilirim :pensive: gebeliğe bağlı böbrek genişlemesi vardı. Ultrason için gün alsana en net orda belli olur kum geçiriyorsanda çıkar ortaya. Ona göre bi yol izlersin varsayımla tedavi olmaz.

1 Beğeni

Bizde ailecek böbrek problemi var… ben her sene kum dökerim o yüzden öyle dedim ama dün gece hastaneye gittim… tahminim doğru çıktı:pensive: malesef vücudum üretiyor kumu… yüksek oranda dökmüşüm kumu ağrı kesici serum verdiler ve antibiyotik yazdılar

Çok geçmiş olsun emzirirken böyle hastalıkla uğraşmak zor oluyor

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim… bebeyle hastaneye düşmek daha zormuş… acikiyor ağlıyor falan :woozy_face:

Geçmiş olsun canım

Yine hastsnelerdeyim

Geçmiş olsun kuzum

1 Beğeni

Teşekkür ederim bu sefer de protein kacagitve enfeksiyon çıktı

Gelmiş geçmiş olsun inşallah ,İlaç falan yazdı tabi​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Hastanede serum verdiler… birde ilaç yazmışlar…
Ya ben birsey soracam potasyum muzdan başka neyde var. Potasyum çok dusukmus biraz daha düşerse yatış yapılır dedi… muz ye potasyum hızlı yükselir dedi ama kabızlık yapmaz mı

Yedikten sonra sıvı tüketirsen yapmaz kabızlık canım.

Potasyum Hangi Besinlerde Bulunur?
Orta boy bir muz 420 mg civarı
Bir bütün avokado 975 mg.
Bir küçük portakal 175 mg.
Yarım greyfurt 165 mg.
Bir bütün tatlı patates 440 mg.
Kuru erik, kuru kayısı ve hurma gibi kuru meyveler ortalama 70 mg.
İki dilim karpuz 572 mg.
Haşlanmış bir kabak 512 mg.