Boykot olmayan emzik önerisi

Hanımlar merhaba,

Kızım 6 aylık olmak üzere, doğduğundan beri philipsin emziklerinden kullanıyorduk. Meğer o da boykotmuş. Şimdi yapısı ona benzeyen boykot olmayan bir emzik arayışındayım. Öneriniz var mı?

1 Beğeni

Emzik harici evınıze hiç boykot ürün almıyormusunuz yani merak ettim ?

Yıllardır başta İsrail ve Amerika olmak üzere zalim Çin’i de boykot etmeye çalışan biri olarak tavsiyem: Wee Baby. Uygun fiyatlı ve kaliteli. “Burda Bebek” şirketine ait. Türk malıdır.

2 Beğeni

Bende Wee markası kullanırım yıllardır memnunum boykot ürünü diye kullanmayı biraktiğiniz içinde sizi tebrik ederim :heart:

1 Beğeni

Yeni alacağım hiçbir ürünün boykot olmamasına ciddi derecede önem veriyorum…

1 Beğeni

Sepetime ekleyeceğim teşekkür ederim :heart:

Sepetime ekleyeceğim teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom:

Bende merak ettim niye bunu sorguladığınızı:joy: bunu yapmadan yaşayan insanlar var tabi bende bilmezden aldım eşyalarımın bazılarını emzik de öyle son zamanlarda wee baby almaya başladım ve gayet güzel de genel olarak da ev malzemeleri yerli üretim mallar almaya çalışıyoruz artık özellikle son 1 senedir o malum markalardan bir şey yemeyiz önceden çok giderdik ama kestik . Takdir ederim @Rabia2 hanım güzel bir başlık olmuş :heart:

2 Beğeni

Özellikle bebek ürünlerindeki boykot markalar neler ya. Gerçekten unutuyorum sürekli bi yere not almam lazım . O kadar içimize girmişler ki neyi evde elimw atsam boykot ürün :woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Ben de öyle gerçekten farkında olmadan alıyorum sonra çok üzülüyorum. Geçen gün de savaşta yıkılan bina enkazından bir yaşında bir bebeğin cansız bedeninin çıkarıldığı bir videoya denk geldim. Oturdum hüngür hüngür ağladım. İnsan anne olduktan sonra daha da hassas oluyormuş biz kılına zarar gelse mahvoluyoruz. O zamandan beri de hep aklıma geliyor daha fazla dikkat ediyorum boykot ürün almamaya. Zaten dikkat ediyordum ama unutarak da almak istemiyorum artık onların hiç bir ürününü.

2 Beğeni

Benim gözlerim yuvalarından fırlayacak gibi büyüyor korkudan. Üzülmekten ziyade artık korkuyorum savaş bizi bulduğunda biz bu kadar Allaha teslim olbilecek miyiz. Ne bileyim en ufak şeyde isyan edebilen bir insanım. Hemen neden ben? Diyorum tövbe ya. Böyle birşey olsa nasıl bazı değerlerimi koruyabilirim aklım almıyor. Onlar gerçekten müslüman insanlar ve Allah diyolar başka birşey demiyolar. İşte bende sonumu düşünince çok korkuyorum. Ve bu savaştan biz çocuklarımızı koruyabilecek miyiz. Ürünlerini bizim almamamız yetmez ülkenin kapıdan içeriye sokmaması lazımdı. :woman_bowing:t2:

2 Beğeni

Aynen öyle çok şey var söylenecek, ama ancak elimizden geldiği kadarını yapıyoruz işte. Rabbim korusun evlatlarımızı, ülkemizi.

3 Beğeni

Amiiin canım amiiiiiiin amiiiin

1 Beğeni

https://www.instagram.com/temizcanta?igsh=Zndzd2VyajVleG05 bir hesap buldum burda yayınlamışlar

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım

1 Beğeni

Rica ederim :heart:

1 Beğeni

İnstagramım olmadığı için belli bi yer ekadar bakabildim gerisine bakılmıyor​:grinning_face_with_smiling_eyes: ben bşka yerlerden araştırayım bi bakayım

1 Beğeni

@AybikeKrp hanımın gönderdiği linkten ben fotoğraf çektim buraya gönderiyorum hemen :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

3 Beğeni

Oooooooy oyyyyyy​:woman_bowing:t2: lansinoh ve mustela beni üzdü. Çok sağ ol canım :purple_heart::purple_heart: