Görümcemin gelini ile aramız pek iyi sayılmaz bi ara açmştm ya konı belki hatırlayanınız vardr çocuğu üç yaşında sürekli bnm kızmı dövüyor annesi de ses etmiyo diye pazar günü nasipse inşallah kızım ıçin mevlit okuyacam yakınlarımızı çağıracam bu kız da yakın ama hiç sevmiyorum gelse tatsızlık çıkar yine ama görümcemi sever sayarım onun için de ayıp olmasın diye çağırayım onu da diyorum ama bi yandan gelse kızı yine kavga edecek dövecek kızımı onu mu tutıyım hazırlklad mı ilgilenym mevlid mi okuyum sizce çağırayım mı yaa çok iklimde kaldım
Hatır için diğerinden vazgeçemezsin bence çağırmalısın artık kızını göz kulak olabilecek birine tembihlersin sen iş yaparken o ilgilenir Allah kabul etsin niyetini canım
gorumcene bahsettin mi bu konudan yani torunun dovuyo vs aman abla sahip çıkın gibisinden
Yaa çağırıyım dimi
Allah razı olsun
O kendisi görüyor ztn kaç defa ztn o hep tutuyor biri durdursa o sahip çıkar torununa annesi hiç kalkmaz
Diğerinin Hatrı var çünkü
Aynen öyle çağıracam bnde sevmesem bile kendisini mevlüte herkesi çağırıp onu çağırmasam kalp kırmış olacam belki hayrı bile kalmaz bilemiyorum ki
Kendi düşüncemi soyleyim direk çağırmazdım. Aman o üzülmesin aman şu üzülmesin diye kimseye boyun eğmek istemem .cocuguma zarar veriyorsa bu bariz belliyken direk yüzüne derim. .Canim çocuğuna sahip çık diye çıkmıyorsa da çağırmam.
Haklsın bnde böyle düşündüm ama sonra dedim ki ben bi hayır işlemek istiyorum mevlid okuyacam kızım için normal bir davette çağırmazdm ama mevlid böyle bir gün de herkesi çağırıp onu çağrmazaam ne kadar haz etmesemde kendnsnden kalbi kırılmasını istemiyorum
Aynen canım gönlünce olsun