Bu atak nasil basliyo 🥲

Benim alttakiler sıkıntı li çocuklarını buyutmusler yaşlılar ses istemiyorla hemen altta küt küt vuruyorlar öyle bı vurma ki aklın durur gecen cocuklarin odasini supurmustum akşam ,7 ye geliyor du adam güm güm vurmaya başladı geri kapattım süpürgeyi kendide bizi rahatsız ediyor böyle yaparak farkında değil çocuk odası yani çocuklar kırıntı dökmüş iki aile yaşıyor altımızda kiler yaşlı olanlar çocuk odasını yatıyorlar heralde çocuklarıniz çocuk odasında oynamasin diyorlar çocuklar salonda oynuyor ordanda vuruyorlar

Bacim saat 7 dede normal keyfo supurmemissinki benimde altta 4 tane erkek cocugu olan kadin var kocasi cezaevinde bebeler bi beni degil binayi bikdirdi gece gunduz durmuyolar gunduz neysede gece sknti bacim gumbur gumbut kosuyolar surekli bagiriyolar imza toplayip cikartacaklardi biraz sakinlediler . Yaslilar oyle bacim en ufak sese rahatsiz oluyolar valla

1 Beğeni

Aynen valla ayda yılda bı kere süpürdüm oda çocuklar biseyler dökmüs laftan anlamıyorlar çocuk bunlar kış ayı bı yerede gidilemiyorlae oyun oynuyorlar öyle kosturmamda ben kızarım ama sessizliğe alışmışlar kendiler iki aile yadiyorlar sesleri onlarında geliyor

İyi huylar kalsın kötüler gitsin ya :sweat_smile:

1 Beğeni

Gelmez olurmu ses gelir tabi bacim bide iki aile diyon kosturan bebe olmayinca kendi sesleri gelmiyo saniyolardir bisey derse sende soyle valla

1 Beğeni

Aynen öyle cnm

1 Beğeni