Bu atak nasil basliyo 🥲

1 hafta sonra 5 aylik olucaz cocuga birden bisey oldu aglayip duruyo durmuyo hastami olacak biyerimi agriyo atakmi anlayamadim sevdigi seylerde de mutlu olmuyo anlamadim gitti

Bizimde önce ağlama kriziyle başladı şu an ağlaması bile değişti, mızır mızır hep, herşeyden çok çabuk sıkılıyor, gülerken ağlıyor, ağlarken gülüyor, sırt üstü koyduğumuz zaman uyutacaz diye bas bas bağırıyor

1 Beğeni

:expressionless_face: aynen aglama krizi basladi once valla ne oldu anlayamadim suan yatiyi bakalim eger gece uyandiginda herzamankinden farkli olir uyumazsa var bi skntisi yada atak insallah cabuk atlatiriz insan uzuluyoda aglayip durunca baska bebek gibi ayni

1 Beğeni

Ataktir buyuk ihtimal biz valla atak haftasina girdik . Benmki meme reddi ,biberon reddi yapiyir suan bile zorla iciriyom mamayi . Durduk yere agliyor 30 dk bi iyaniyor gece uyanmaz di artik geceleri de uyaniyor . Kucak istiyor. Ooo say say bitmiy . Bide bnmki normalde aglamiyor. Kesilip gidiyor vallla

1 Beğeni

Gece uykusunu uyuyo mama icmeye kalkdi simdi geride uyur gibi inan anlayamadim kiz mamada iciyo gunduzde icdi ama agliyo durmuyo normaldede aglamaz acikinca uykusu gelince sizin kac gun oldu boyle olali canim

1 Beğeni

İnşallah geçsin ya eski çocuğumu istiyorum :sweat_smile:

1 Beğeni

19.hafta atak haftasi olabilir cnm 5 ayliknde varmış atak valla gına geldi 4 aya gireli sürekli ağlıyor ben böyle bişey görmedim önceden Gazi vardı gene böyle aglamamisti

Dün gece sabaha kadar oda oda gezdirdim susmadı gene ağladı ağladı en son salonda uyuttum insanlar rahatsız olmasın kolu komşu diye

Ben iki haftadır cekiyorum . Uyksu gelince de cok huysuz oluyor . Birde artik yabancilari fln anliyor galba farkli biri alinca kucagina agliyor hemen .

Hanimlar biz atak diyoruz da mantikken 4 aydan itibaren demir ilacina basliyoruz .demir ilaci da huzursuluk yabilir onu gunduz vermeye calisin . Ben demir ilacini vereli cok gazli bir bbebebk oldu . Kakada kivranip duruyor .

1 Beğeni

Aman o neymis kiz her ay atakmi olurmus buyuyunce rahatlariz dedikce zorlasiyo anlamadim gitti valla benim alt ust zaten ses yapiyo bende aldirmiyom agliyo valla

1 Beğeni

Nekadar suruyoki bacim.bu ya amann buyuk kizi okula zor hazriladim aglayip duruyo normalde bunsaatte uyur uyansada mama icip uyurdu yanima yatiriyodum yatmadi besigine koydum salliyom suan

1 Beğeni

Ben vermiyom demir ilaci kan testi falan yapmadan ilaca basliyolar zaten saglik ocaginun verdigi demir ilacida iyi degilmis. Sabah ac karna ver demisdi zaten kiz gun icinde degil sen ac karna ver sabah

Gecer insallah canim ama illa huysuzluk kaliyo gecsede hasta olunca asi oluncada illa bi huy degisikligi oluyo kalici olarak

1 Beğeni

Ay bizde aglama krizleri oluyodu catlayana kadar agliyodu resmen 30 Mart 3.aya giricez 12 hafta atağı var simdidn başladık o kadar çok aglamasada hep mızmız diyorum hazır sakin hemen birşeyler atirtiriyim gözleriyle takip ediyo beni odadan cikiyorum 10-20 sn basliyo ağlamaya sürekli ya kucakta yada yanıbaşında olucam beni görmezse mizikliyor

Aman bacim her ay atak olacaksa isimiz zor valla aynen yanliz.kalmakda istemiyolar amannn

Bnm ilk 2 hafta cok zor geciyirdu bu ara uyku duzeni kisa . Gece uyur ama gunduz uyumaz . Ya bildigim kadar 10 gun fln suruyor tabi bebekden bebege değişir bu .

1 Beğeni

Dunden iyi bugun bakalim cok aglamiyo ama huysuz insallah hemen gecer bebelerede yazik bizede valla

1 Beğeni

Valla bende anlamadim ancak 2 yaşında rahatlariz bir yasa dogruda rahatlama okur diyorlardı ama dis var daha bizi bekleyen​:innocent:

1 Beğeni

Aynen cnm ama benimki kan ilacindan önce başladı huzursuzluğu 4 aya girdik başladı kan ilacını bı kav gündür veriyorum dediğin gini gaz yapıyor