Bu bencillik mi

Haftasonu kızımla eşimle baş başa gezmek istiyorum 9-10 ayddr kızım ben eşim bi yerlere hiç gidemiyoruz baş başa pazar günü evde eşim o gün gezmeye gitsek bende eşimde kardeşimin yanında birbirmize canım bile dmeyeiz öyle görmüşüz cekiniyoruz utanıyoruz biraz rahat etmek için diyorum kardeşim evde kalsa biz gitsek sizce ayıp olurmu bencilce davranıyomuşum gibi kardeşim de geldğnden beri doğru düzgün gezmemiş bayramda eşimle gezdiler ama ben kaynanama görümceme gittim şimdi eşimle kzıımla çıkmak istiyorum ama annemlere söylesem beraber çiktık kardeşim evde kaldı diye alınırlar da bilmiyorum napsam ama dışarı çıkmaya hava almaya ihtiyacım var çok bunaldım

Alınacak bişey yok bence bekar çocuk bence tek takılırsa o kendini daha iyi hisseder ve kötü bı durumda ortada yok yani çocuk genç aklı başında tek bırakılmayacak yaşta değil yemeğini felan yapar söylersin cnm biz çıkıyoruz dışarda işlerimiz var acikirsan ısıtıp yersin bir sorun olursa ararsın istediğin bjr sey varmı dersin benjm fikrim ce normal bence