Bu bir vedalaşma olabilir

Öncelikle herkese güzel bir gün diliyorum. Uzun süredir buradayım burayı ve sizleri seviyorum. Gurbette yapayalnız bir asker eşiyim. 2 yaşındaki bebeğimle tüm gün başbaşayım. Birkaç arkadaşım var fakat çok az görüşebiliyorum eşimin iş yoğunluğundan dolayı. Kendi aileme ve eşimin ailesine uzaktayız. Bu yalnızlığımda sizleri arkadaş edindim sizlerle sohbet ettim iyi günümü de kötü günümü de sizlerle paylaştım. Ağrılarım çok arttı doktora gittim bir kist gördüğünü söyledi. İlaçlı mr ile net konuşabilirim dedi. Ben daha önce bu hastalığı yaşadım bazı operasyonlar geçirdim. Sanırım nüksediyor. İkinci kez atlatabilir miyim, kanserli hücreler barındırıyor mu, iyi huylu mu kötü huylu mu, nasıl bir tedavi süreci izleyeceğiz, bebeğin bu süreçte nelere şahit olacak bu soruların cevabını yakında yaşayarak göreceğiz. Belki bu süreçte buralara pek bakamam ama sizlerden de dua beklerim. Bir arkadaşınız bir ablanız veya bir kardeşiniz olarak sizlerin duasını hissetmek isterim. Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın. Kalbini kırdığım veya üzdüğüm kimse var mı bilmem ama eğer varsa beni affetsin. Hakkınızı helal edin. Tekrar görüşmek üzere demek istiyorum. Hoşçakalın sağlıkla kalın :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts::woman_raising_hand:t2:

12 Beğeni

Esos çok geçmiş olsun Allah’ım şifa versin bende 2 defa yaşadım ikisi de temiz çıktı şükür ne hissettiğini çok iyi anlıyorum​:sob:inşallah sonuclar güzel çıkacak ama inanıyorum bol bol dua et, bizimde elimizden başka birşey gelmiyor :sob:Güzel şeyler düşün, sağlıklı beslen, olabildiğince çocuğuna eşine yogunlas ben inanıyorum kötü bir sonuç çıkmayacak

1 Beğeni

Öncelikle çok çok geçmiş olsun cnm ne diyeceğimi bilemiyorum ama dilerimki Rabbimden inşallah düşündüğün gibi kötü huylu değildir rabbim seni evladına bagişlasin böyle şeyler okuyunca çok üzülüyorum ama herşey Allah’tan geliyor derdini veren rabbim dermanninida verir inşallah… Allah’ım bu mübarek ayda sesinizi duysun kötü bir haber vermesin inşallah eğer varsada dermanini versin cnm sakın kötü dusunup moralini bozma hastalık stres olunca ortaya çıkar bebeğin için güçlü olmalısın öylesinde zaten kalben inaniyorumki kötü bişey olmayacak ve bu vedanada gerek kalmayacak diye hissediyorum …Biz anneler çok güçlüyüz ve onlar için herşeyle savaşmaya hazırız kendini yalnız hissetme her daim yanındayız dualarımız seninle :palms_up_together:

1 Beğeni

Esoş sen bu uygulamada gördüğüm en pozitif kişisin. Seni hep güler yüzlü hayal ediyorum, ben eminim o güler yüzün hep gülmeye devam edecek. İnanıyorum ki bunu da atlatacaksın. Belki yıpratıcı zor bir süreç ama buraya ben iyiyim yazdığını da göreceğiz. Sen kendin buna inan yeter ki, senin için dua edeceğim eşinle ve oğlunla mutlu bir yaşamın olsun inşallah. :pink_heart:

2 Beğeni

Esoş hoşçakal deme bu süreçte yanında olmak isteriz . Eminimki temiz çıkacak sonuçların. Buna tüm kalbimle inanıyorum ben. Ama her ne olursa olsun burada kafa dağıtacağın bir yer olsun. Yanında olalım . Tüm süreci beraber yaşayalım isterim ben. Ama bu bir vedalaşma değil . Test sonuçlarım temiz çıktı kızlar diye başlık açmanı bekliyorum ben buraya :purple_heart: çünkü sen hep güzellikleri çağırırsın yanına :cherry_blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni

Gecmis olsun cnm rabbim safinismiyle sifani wersin surekli şafibzikrini cekip vucuduna sür gercekten etkisi war helal olsun canm hakkimiz

Esoş Allah in izni ile sen bunu da atlatacaksin .. safi ismi ile Rabbim muamelede bulunsun inşallah . Senin enerjin sanal ortam olsa bile bize çok güzel geçiyordu, Esin ve çocuğun çok şanslı . Buraya gir lütfen, bir şeyler paylaşınca ,konuşunca kendini daha iyi hissedeceksin. Hepimiz birbirimizin hayatına bir şekilde dokunduk . Bu da geçecek

Çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda :heart: Buradan ayrılmayı düşünme bence de eminim iyi gelecek :revolving_hearts:

Canım benim çok geçmiş olsun. Bu bir vedalaşma olmayacağını düşünerek yazıyorum. .Sen çok güçlü bir annesin. Aslında gitmene gerek yok ,kafan dağlır.Gurbette olup yalnız olmak çok kotu. Hiç değil burada birbirimize destek oluyoruz. Acıların hafifler inşallah. En kısa zamanda bize güzel haberler vermeni çok isteriz. Yokluğunu hissettirme ,seni seviyoruz ,guçlu anne​:smiling_face_with_three_hearts::hugs::smiling_face_with_three_hearts::hugs:

Oncelikle varsa hakkim helali hoş olsun canim benim . Mubarek ayın yuzu suyu hurmetine rabbim korkduguna ugratmasin insallah sonuclarunda cok iyi cikar yavruna bagişlasin rabbim seni yavrun içinde surekli motive olman guclu olman lazim bu tur hastaliklarda mutluluk kotu hucreyi yer bitirir. Burdanda gitme birbirimize en ufak seyde bile destek oluyoruz konusmak burda olmak sana cok iyi gelecek yanliz kalma biz seninleyiz :face_blowing_a_kiss::purple_heart::bouquet::bouquet:

Oncelikle cokkk gecmis olsun allahim sifa versin sana rabbim bu kadir gecesi gününde sana sifa versin inşallah taz ylzamanda geçecek hastaligin Allah kalbine ferahlik versin huzur versin allahim seni esinin ve cocugunun basindan eksik etmesin ve

Sen cok güçlü bi annesin bunu da atlatacaksin allahin izniyle insallah dualarımız seninle :palms_up_together:

Allahin izniyle anlatırsınız hayata sarılmak için güzel sebepleriniz var evladınız eşiniz hayaliniz ve hepimizin bildiği o meşhur kpss seni bekler bi an evvel iyileşip herseyin gönlünce olması dileğiyle duamiza sizi de katalım insallahAllah yar ve yardımcınız olsun