Kızlar canım aşırı derecede süt istiyor doğumdan beridr bazen çay bardağı ile içiyorum bugün içtikçe icesim geldi 3 kupa bardağı içtim acaba alerji fln olur mu veya başka bir rahatsızlık yapar mı?
Bende iciyorum yogurt yapacagim zaman kaynattigim sutten icerim buyuk bi kupa . Aksine sut yapar diye biliyorum eger alerjik bu durum olsa bebegin kakasindan belli oluyo kanli kaka oluyo sanirim
Ay yok çok şükür öyle bir durumum ben pastörize süt yani market sütü içiyorum o yüzden sormk istedim teşekkürler
Rica ederim
Bende süt yapar diye biliyorum bazen 3 bardak ictigimde olur yiyecek bişey bulamadigimda ağzıma atmak için kurabiye ve süt en sevdiğim gaz yapar mı bilmiyorum benimki zaten biraz gazlı alerji konusuda galiba pişik olarak gösteriyor kendini öyle duymuştum herhangi birşey yokken pişik olduysa alerjisi olabilir diyorlardi
Evet sut yapar gazda yapar alerjikse kakasinda kan oluyo diye biliyorum bende canim sut yogurt ayran bunlar sut yapar
Evet pişik oldu ama sütten mi bilmiyorum ıslak mendil kullanmayın diyorlar dalinin likit pudrasını ve vazelin kullanıyorum geçirmiyor başka markaya geçmem lazim
Mukuslu sümüksü kaka, huzursuzluk, gaz, geçmeyn pişik bunlar alerji belirtileri. Kanlı kaka ilerleyen aşama
Popolin çok etkili pişikte ben 2 çocuğa da ondan kullandım şimdi bunada kullanıyorum bir günde geciriyo bizimkini bı deneyin…likit pudra bende de var ama o sanki sadece nemlendirmeye yariyo gibi pisige pek etkisi yok bence…ıslak mendili de suda iyice durulayıp kullanabilirsiniz direk sürmek yerine
Teşekkür ederim deneyecem inşallah işe yarar
Geçmeyen gaz ve pişik var ya acaba süt mü etki ediyor biraz içmeyip deneyeyim
Eğer alerjiyse hiç bi süt ürünü tüketmemeniz gerekiyor
Doktoruma randevu alıp götüreyim en iyisi evde anlamam zor galiba