Bu konaklar nasıl geçer

Kızlar bu konak nasıl geçer ya önceden taradigimda falan dökülüyordu şimdi dokulmuyor yara gibi duruyor oda moralimi bozuyor

Şampuani bide kremi var demişti doktor canım eczaneye sor istersen bizimde doğumdan sonra var bazen atıyor tek tek kabuk azaldı ama

Zeytinyağı sürün banyodan önce geriye doğru tarayın. Bizde de var ama bukadar fazla değil tek tük var doktora sordum öyle dedi ben henüz yapmadım ama fazla olmadığı için

1 Beğeni

Bize hemşire zeytinyağı sür biraz beklet sonratara dedi bizimde böyleydi gecti ben her yıkadığımda taradım

1 Beğeni

Konak tarağı çok fayda ediyor zeytinyağı ile uygun fiyatı da alabilirsiniz

2 Beğeni

Banyodan once zeytinyagi ya da bebe yagi da olur sürün tarakla geriyr doğru tarayın biximde boyle yapışmıstı 2 3 banyoda çözüldü her banyodan once yağlayıp taramıştım

2 Beğeni

Banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürün banyo yaptırmadan önce top uçlu tarakla arkaya doğru tarayın. Bıngıldak kısmına dikkat edin tararken. Hemen geçmez iki üç defa falan banyo öncesinde bu işlemi yapmanız lazım.

1 Beğeni

Kabukları hicbirsey surmeden sadece taragidimda dökülüyor du Dun banyo yaptırdık badem yağı sürdüm biraz masaj yapar gibi ovdum hafifçe banyo sonrası taradım da fayda etmedi galiba birde zeytin yağı deneyim saf zeytinyağı değil mi

Duş aldırmadan önce zeytinyağı sürüp 10-15 dk beklet. Sonra konak şampuanı ile yıka. Yıkadıktan sonra konak kremini sür ertesi gün yıka. Biz bu şekilde geçirdik

1 Beğeni

Bebek yağı kullanıyoruj ben elimle ilk yavaşça sürüyorum bi 10 dk öyle bekletiyoruum sonra da artık çıktığına ikna olana kadar aralıkla tarğıyla masaj yapıp çekiyorum iyi oluyor ama sık sık tekrar edem bir durum

2 Beğeni

Bende sizin gibi zannediyordum ama hepsini yok ettiginde tekrarlamiyor bizim kesildi

Bzim de bitti diyorum 1 ay rahatız sonraki ay yine oluyır bazı yerlerinde Normal hani bu durum

İlk doğduğunda falan hiç yoktu 3.ayin başında falan çıkmaya başladı 3ay 21 günlüğüz hicbirsey surmeden yaraşan dökülüyordu da bu nasıl geçecek bilmiyorum inşallah da geçer ya

1. ay bitti ama konak bitmedi ne yapsam işe yaramadı bizimki de böyle duruyor​:face_holding_back_tears: