Bu Kremi asla ama asla almayın

Baby me bebek vücut kremi almıştım geçen sene kızım doğumdan önce bütçem yoktu fazla e bebeğe girdim hem dalin şampuan aldım hemde baby me kremi aldım ucuz diye 80tl ye falan almıştım bi kullanmaya başladım kızımda egzama olmuş baştan bütün vücudu kurumaya başladı bende kurudu diye krem daha fazla sürdüm bi haftada her yerinde egzama çıktı doktora götürdüm la roche posay nın atopik kremi önerdi o da çok pahalı bazı eczanelerde bulunuyor 1800tl falan mecbur aldık sonradan ben kullanayım dedim o baby me nın kremi bi hafta sonra benim. Ellerim aşırı derecede kurudu.
Sakın almayın bebeklerinize içerikleri neyse nemlendirme yapmıyor kurutuypr cildi benim param yoktu diye aldım sonra bana daha pahalıya patladı bide benim kızımın cildi zarar görmüş :broken_heart:

3 Beğeni

Egzama ve cilt kurulugu için dediginiz gibi la roche mustela stelatopia ve bioderma nın ki iyii. Ben mustela kullanıyorum cok memnunum

1 Beğeni

Bende ilk bundan aldım. Sonradan bebeğimde atopik dermatit çıktı. Ama bundan olma ihtimalini şuan idrak edebiliyorum ve hiç aklıma gelmemisti.Buradaki diğer annelerin tavsiyesi ile Bende mustelanin aldım o çok güzel nemlendiriyor. Doktorda sonradan mustelayi önerdi ztn.

1 Beğeni

Bende ilk fark etmemiştim sonra baktım krem sürdükçe çocuğun cildi daha çok kuruyor…
Doğru mustela da iyi derler ama avantajlı bir krem istiyorsanız la roche posay iyi 400ml bana 6 ay gidiyor her gün sürüyorum bütün vücuduna

1 Beğeni

Şu an için mustela güzel ama aklımda bulunsun. Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Biz de aylardır Bioderma Atoderm kullanıyoruz ben de kullanıyorum. Güzel nemlendiriyor sevdik.