Gelın bıraz sohbet edelım .
Guzel konu benim genelde değişiyor aslinda fikrim ama cok tatlis anneler var hatta ben baslik lari görünce hangi anneye ait tahmin edebiliyorum bqzen
Ayn bnm de degısyor ama bnm en cok fıkır aldıgım aşkoooo burda @Hüveydaa bebeklerımızın arasında cok bır fark yok hem o tecrubelı anne ve bır ıkı kısı daha var .
Etiketleme den tam anlamıyorum ama aklıma takılan soruları olduğunda soruyorum cevaplayan herkezden de Allah razı olsun çok güzel bir uygulama bence mucize annede öyleydi huveyda ordan tanıdım bende
@Yasemin1 @514habis_r ben ikinizide mucize anneden tanidim sizden once dogum yapip mucize bebege gelince bi boslugada dusdum herkez yabanci sizi burda ilk gorunce valla bacimi bulmus gibi oldum
paylastigim her posta ikinizde muhakkak cvp verdiniz ayni sekilde bende ikinizin sordugu her soruya bildigim kadariyla cevap vermeye calisdim burda en cok ikinizi taniyorum en cok benimde bilgi aldigim Anne sizsiniz kizlar
Teşekkür ederim cnm güzel düşüncelerin için
dogrular canim benim
Huveyda hanım burdan mesaj atmayı beceremedim mucize anneden mesaj attım size bakabilir misiniz
Tamam canim bakiyorum hemen
Bnde ordan tanıyom
Ah ah şımaralım mı şimdi Bende senı ordan Tanıyom ve uzun zamandır sohbet ıcınde oldugumuz ıcın bellı bı zaman sonra ozlıyrem
aaa delımıyım neyım hoc gormedıgım kadını özliyrem
Hahah niye deli olasin bende bi kac gun gormeyince postlarda merak ediyom valla nerde diye
Ah canım benım
Valla ben de merak ediyor um seni incinin annesi var denizdvn var erzurum lu kizlar var hep merak ediyorum ıyi ler mi diye
Bı soru paylastım orda toplanak barı tanısmıs da oluruz