Bugün bende anne oldum 🥹

Artık mucize nne uygulamasından mucize bebek geçiş yapıldı :face_holding_back_tears: sabah doğumum oldu artık bir kız annesiyim :hatching_chick: hepimizin minikleri sağlıkla büyüsün inşallah :heart: çok güzel bir şey resmen mucize :face_holding_back_tears: şu an ağrıdan çok bir şey anlayamasamda :see_no_evil:

8 Beğeni

Merhaba anneler topluluğuna hoş geldin :hugs: mucizenle bir ömür birlikte hep mutlu olun inşallah

3 Beğeni

Hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun hoşgeldin :heart:

2 Beğeni

Lohusalığın hayırlı olsun canım :pray:t3::cherry_blossom::innocent:

2 Beğeni

Hayırlı olsun.Allah analı-babalı büyütsün.Ömrü sevgi dolu geçsin minik yavrunun.:butterfly::tulip:

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin lohusalığın hayırlı olsun canım Rabbim miniğine sağlık uzun ömür versin​:cherry_blossom::cherry_blossom:

2 Beğeni

Teşekkür ederim hoşbuldum :heart:

Sağol teşekkür ederim :heart_eyes:

İnşallah hepimizin yavrusunun :palms_up_together: teşekkür ederim :heart:

Hoşbuldum çok teşekkür ederim :heart:

Hayırlı olsun, Rabbim sağlıklı mutlu uzun ömür yaşamayı nâsip eder inşallah :pray:
Aramıza hoşgeldin :slight_smile:

1 Beğeni

Lohusalığın hayırlı olsun canım benim aramıza hoş geldin :two_hearts: Allah evladınla musmutlu sağlıklı uzun ömürler versin size 🪻

1 Beğeni

Tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :blush:

1 Beğeni

Hayırlı olsun :slight_smile:

1 Beğeni

Amşn hepimize inşallah hoşbuldum :heart:

1 Beğeni

Sağolun :heart:

Teşekkür ederim :heart:

1 Beğeni

Amin inşallah hepimize :heart_eyes: teşekkür ederim :heart:

geçer kuşum ağrıların. ben de 43 günlük anneyim. ağrıya dair bişey kalmadı. insan geçmeyecek sanıyor ama öyle güzel geçiyor ki. dikkat et kendine. bol bol dinlen. yanında yardım edecek muhakkak birileri olsun. bi kaç haftaya bebeğine aşık olacaksinnnnn​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Evet hiç hiç geçmeyecek gibi geliyor 3 gün bitti ben daha bebeğimi adam akıllı kucağıma bile alamadım çok üzülüyorum :face_holding_back_tears: zorlayıp da süreci uzatmamak en iyisi diyerek fazla zorlamıyorum şu an. Annelik gerçekten çok özel bir şey :heart:

2 Beğeni