Bugün kafama huni takacam az kaldı kızlar🥳

Çok huysuz oğlum Allah’ım Allah’ım :woman_facepalming:

Aaa sen hâlâ takmadin mi ben boyutunu büyütmeyi düşünüyorum mesela :joy::joy:

Bir tane de bende vaarrr :woozy_face: 16 aylık olduk hala uyku sorununu çözemedik dün gece yine ortalığı yıktı uyumak bilmedi haftada bir gün sabaha kadar uyuyorsa 6 gün anamı ağlatıyor uykusuzlukdan yaşlandım yeminle :person_facepalming:

Allah seni sen beni güldürdün allahda seni güldürsün :joy::joy: bu dört ay şeysi bize vurdu sanırım :woman_facepalming:

Yaaa kiyamammmm Allah’ım düzene koysun bebişlerimizi tez zamanda… Bende öyle hissediyorum biliyor musun bazen aynayya bakmak istemiyorum :pensive::see_no_evil:

Ooo daha kaç şey vuracak ebatlarına göre hunileri hazirlayalim :joy::joy::joy:

Ayna mı o neydi ayyy :sweat_smile::sweat_smile: yüzümü yıkarsam şükür ediyorum kaşlarım bağımsızlık türküsü söylüyor önceden azda olsa makyajsız dışarı çıkmayan ben elime rimel verseler bununla nasıl oynayacak çocuk derim :joy::joy: canları sağolsun da analık zor zanaat

Ne kadarlık sizin bebişler @Senay @Bartumm

Tavsiyeni dinliycem​:joy::joy:

4 ay 9 günlük canım senin

Ayyy aynı valla hastahaneye giderken ayda 1 anca kaş aldırmıyorum ayıp olmasın diye oda bıyıklar zaten eşimle bazen yarışıyor :joy::joy:

Ayy çok yaşa emi :joy::joy: benimki 16 aylık sen daha yolun başındasın :smiling_face:

Benim ki 6 ayı doldu 7 aylık oluyor şu ay hesabını hiç çözemedim :joy::joy:

:joy::joy: ilk başlarda benimde kafam karışıyordu çözdüm sonra :grin: diyelim ki şimdi Ocak 15 de doğdu Şubat 16 da tam bir aylık oluyor Mart 16 da iki aylık böyle böyle devam ediyor :smiling_face::smiling_face:

Oy maşallah :smiling_face_with_three_hearts: büyümüş

Ek gıda nasıl gidiyor

Güzel gidiyor sizin nasıl gidiyor

Bdaha başlamadık canım 5 bucukda başlayacağız inşallah

4 ay seysi 6 ay seysi diş seysi :rofl: daha çok şeyler yaşayacaksınız. Güçlü okun :rofl: @Bartumm ben daha büyük huni bulamadım en büyüğünden 3 tane üst üste taktım. Mübarek ola :rofl:

Hahahaha eliff yaaa :joy::joy: