Hanimlar iyi geceler cok yorgunum halsizim 2esim gecenlerde bi tuhaf davrandi son zamanlarda ailesi esime cok yüklendi haliyle benimle de bozuldu sonra gece biberon u getir mama yapalim 2 kez yanlis yaptı manayı sonra sinirlendi gece 2 senin le anlaşamıyoruz boşanmak istiyorum vs dedi bi kac kere ilk kez duydum bu denli yükseldiğini evden gitmek istiyorum ailem hakli gibi seyler söyledi ben sadece sok oldugum icjn agladim cunku cok mutluyuz elhamdülillah 4 yıldır evliyiz hic kırılmadım agladim geldi ozur diledi ondan sonra 3 gun gecti cicek vs ama ben cok uzuldum normalmi bunu yaşamak cok pismanim isteyerek yapmadım kontrol edemedim kendimi diyor dertlesmek istedim barıştık gururu incindi gibi hissediyorum seviyorum kocami nasil ne yapayim hic bilmiyorum ben mi normal degilim bilmiyorum
Üzücü bir durum eşinle aran iyiyken bunu demesi hoş değil fakat anladığım kadarıyla ailesi doldurmuşailesiyle birlikte iken konuyu açıp konuşmanızı öneriririm sorunları ne imiş çünkü eşiniz ailem haklı demiş ne dediler de haklı bu sorunun cevabı önemli.Ayrıca düşünülmeyen şey bi anda söylenmez evet ağzından bir sinirle çıkmış fakat düşünülmüş bişe belliki
Birinin yuvasını yıkmaya çalışanların da elbet yuvası yıkılır bu net. Kim olduklarının da bir önemi yok. Ortada küçük bir bebek de var. O bebeğin hakkı da ahi da kalmaz böyle birşeye sebep olursalar. Eşiniz zayıf biri gibi geldi kolay dolduruşa gelen cinsten. Bunun sarsıcı bir hareket olduğunu hissettirmeye devam edin. Özellikle bebeğinizle daha çok ilgilenin. Onların ailenize nasıl zarar verdiğini gösterin. Ve ailesi hakkında olumsuz birşeyler söylemeyin bir süre kabuğa cekilmeniz iyi olabilir. O sürede daha fazla düşünmesi ve kendisi ile hesaplaşması için de zaman tanımış olursunuz. Zaten kısa sürede pişman olması sizin lehinize. Biraz daha kendisi ve vicdani ile baş başa kalsın. Hüznünüzü ona karşı koruyun. Aşırı tepkiler vermeden. Ailesinin ciddi etkisi altında belli ki. Böyle yapmaya devam ederse zaten evliliğiniz her zaman tehlike altında olur. Birşeylerin farkına varmasina yardım edin.
Evet maalesef 2 kizim var esim kusmeyede izin veren biri degil tavir bile koyamıyorum ama cok zoruma gidiyor is yaparak unutmaya çalışıyorum
Amin amin inşallah rabbim niyeti kotu olanlara firsat vermesin sucumuz esimin ailesinden izin almadan ev araba vs alıyoruz diye kıyamet kopuyor maddi manevi bi faydaları yollk
Allah yardımcınız olsun
Bunu eşinizle açık açık konuşun sizi ne kadar incittiğini söylediği sözlerin sizi ne kadar yaraladığını anlatın ona da duygularını söylemesi için fırsat verin karşılıklı sakin bir konuşma ikinizi de iyi gelecek Rabbim yardımcınız olsun
Amin inşallah cok tsk ederim