Cok teşekkür ediyorum tek solukta okudum. Esas siz hakkinizi helal edin
vitamin degerlim cok iyi ilaç bile kullanmıyorum. D vitamini önerdi ama gene de dr. Zaten bütün kemiklerim agriyor. Düşünsenize 8 yıl önce ayagimi burkmuştum orasi ayni sekil agriyor. O agri da bu yasadigim durumu o kadar zorlaştırıyor ki…
Buna da şükür diyeceğimm baska da çare yok tabi.
Ayni durum bende de var. 2 ay 2 gunluk suan ne yemek yiyebiliyorum, ne kendimle ilgilenebiliyorum. Uykuya dalmıyor sürekli ağlıyor. Emziriyorum emerken ağlıyor, ek olarak mama veriyorum yine ağlıyor. Ne yapıcağımı şaşırdım. Doğru düzgün destek de görmüyorum. Yoruldum artik. Dışarı cikmaya korkuyorum sürekli ağladığı için. Yetemedigimi düşünüyorum. Hata bendeymis gibi hissediyorum. Milletin çocuğu uyuor, uyandiginda sesi bile çıkmıyor. Baka baka yatiyorlar benimkisi oyle değil kucakta bile ağlıyor
Benimki bugun gene avazi ciktihi kadar bagirdi. Kahroldum üzüntüden. Bebegin 2. Ayda sık aglamasinin nedeni buyuk ihtimalle gazmis dr 2. Ayda gaz olayi tavan yapar dedi. Yediginize dikkat edin. Bende özel bir çayım var onu içmeye devam edecegim. Rabbim hayirla büyütsün. Bebek bakmak gercekten buyuk bir emek![]()