Kendim hazırlanıyorum bebeğimi hazırlıyorum çıkmadan karnını doyuruyum diyorum gideceğimiz yere kadar tekrar beslenme saati geliyor her yerde de emziremiyorsun birde daha küçüğüz biz 40 dk emiyor yapanlar nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum
Valla ben emzir, hazırlan, bebeği hazırla, sonra tekrar emzir derken kan ter içinde kalacağimi düşünerek hiç bir yere çıkmak istemiyorum
O emzirme arasına bide bez değiştirme giriyor bir de bakmışım kısır döngüye girmişim
Şimdiden alıştırmak lazım pusette durmuyor benim oğlum ilerde çıktığımızda arabada tek başımıza giderken oto koltuğunda falan durmazsa sıkıntı olur diye düşündüm mesela
İnstamomlar göreve nasıl oluyor bu iş
76günlük olduk bizde programlı hayat düzenim vardı. Şimdi ne düzen ne temizlik ne yemek hak getire. Gece evi toplayıp yatayım desem uyumayınca sütüm yok denecek seviyeyr geliyor gerçi çok ta uyumuyoruz. Eskiden uykuya dalınca bırakabiliyordum bir kaç gündür başından ayrılamıyorum. Şuan güya uyudu sallamaya devam. Kargaşadan bir bakıyon ki zaman geçiyor o yüzden intikamımı bol bol öperek alıyorum
- Aydan bildiriyorum; uyku düzeninde inat eder birakmaz, alistirirsaniz, yemekte yeniyor, disarida çıkılıyor. En başlarda tabi ki olmuyor, benim bebegim aglama krizi gecirmeden emmezdi yoksa ben sokakta bile emziririm gerekirse ama durmazdi bir yere gitmeye korkardım. Yine anne olmadan onceki gibi degil hiçbir sey ama en azindan kacta uyanacagini uyuyacagini ne zaman beslenecgini biliyorum artık. Hemen hemen her gün yürüyüşe çıkarıyorum bir uykusunu disarda yapiyor, bende kahvemi iciyorum. Dogdugundan beri her gece ayni saatte yatmasini sagladim, kim ne derse desin dinlemedim, 8 den sonra aglasada uyumasada yattigi odadan çıkarmadım. Sadece kirmizi ışık ve yattigi odada sakinlestirdim, geri uyuttum. Su an 4. Ay atagini bile minumumda atlatiyoruz. Inat eder, plana sadık kalirsaniz mecbur alisiyorlar.
Doğru alışma meselesi de var. Çocuk bir de dışarıdaki gürültü, kalabalık, kaos derken alışmazsa ürker ,ilerde daha çok sıkıntı çıkarabilir.
Evet sonra daha pişman oluruz, sosyalleşmek sorun olur