Burası iyi ki var hepinize çokkk teşekkür ederim güzel anneler 🎈

Acemi olarak korkarak başladığım bu annelik serüvenimden aklıma en ufak birşey takılsa size sordum az çok . Ve çok da yardımı olan güzel anneler çıktı karşıma ek gıdada uyku eğitimine kadar hala destek veren güzel anneler var . Bende elimde geldiğinde bildiğim yaşadıgım şeylerle sizlere yardımcı olmak istiyorum ve olduğumu düşünüyorum. İyi ki varız . İyi ki varsınız . Cevaplarnız çok kıymetli . Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun . Allah bebişlerinize sağlık huzur versin inşallah :folded_hands: hepinizi çok sevdim :smiling_face_with_heart_eyes:

Konu acılmısken bende @admin e bizi bu guzel platformda bulusturdugu için tesekkur ederim, akabinde moderatorlerimize ve vakit ayırıp bilgilerini paylasan tum forum uyelerine tesekkur ederim. Umarım uzun yıllar birbirimize destek vermeye devam edebiliriz. Mucize anne ve Mucize bebek uygulaması ile bircok bilgi kattım kendime. O yuzden tanıdıgım herkese tavsiye ediyorum burayı. İns daha cok kitleye ulasır bu guzel uygulamalar.

Bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim. İyiki varsınız @İncibebekannesi @Bahar86

Gerçekten çok faydalı bir uygulama mucize anne uygulamasında da birçok fayda gördüm benim gibi panik insanlar için özellikle kimseye soramadığım soruları sorup fikir edindim kafa dağıtma yeri de oldu aynı şeyleri yaşadığım insanlarla tanıştım iyi ki :white_heart::nazar_amulet: