Burçlar ve yorumlayabilcek biri

Kızlaar bebeklerinizin kendi ve yükselen burçları neler benim oğlum oğlak yükseleni ikizler benimde yükselmenin ikizler oglaklarin zeki ikizlerin kararsız olduğunu biliyorum bebişlerimizin burçlarını yazalım daha detaylı anlayan yorumlayabilir mi

1 Beğeni

Oğlak bebeklerinin tipik özellikleri
*Ciddi durur ama içten içe çok tatlıdır
*Ne istediğini bilir
*Oyuncağını paylaşmasada zarar vermez
*Sessiz sessiz izler sonra herşeyi tek seferde yapar
*Disiplini küçük yaşta öğrenir kurallarını kendi koyar :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Ayy benim için zor olcak desene

Zor ama keyifli :smiling_face_with_three_hearts:

İki oğlak kızım var çok cektiriyrlorlar çok inat ve dikka kafalı oluyorlar ama en güzel yanları merhametli olmaları oğlumda akrep bakalım bu nasıl.olucak​:smiley:

Benim kizim da akrep . Cok arastirmadim ozeliklerini.

Akrep bebeği göz teması burcudur. Bakışlarıyla herşeyi anlatır. Sessizdir ama unutmaz. Oyuncağını elinden alanı bir süre izler sonra taktik geliştirir.
*Bakışlarıyla herşeyi anlatır
*Sessiz ama çok dikkatlidir
*Oyuncağı elinden alınırsa bekler ama unutmadan geri alır
*Duygularını saklar ama çok yoğun yaşar
*Annesine çok bağlıdır, başkaları zamanla kazanır :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok guzel yazmisin eline saglik ..Yengec ve balikla anlasir . Annrsi yengec babasi balik cok uyumlu bize :joy:Ama şoyle bi bakarsan biz bebeğe uyum.sağlıyoruz :joy::joy::joy:

Benim oğlum da başak. :face_holding_back_tears: Artık iyi mi kötü mü bilemiyorum burçlar hakkında pek bilgim yok :grin:

1 Beğeni

Ikizler burcu
Yükseleni terazi
Özellikleri
Cok zekidirler
Teknolojik aletlere ilgilisi fazlasıyla var
Keşfetmeyi cok sever
Enerji dolu ve asla yerinde durmuyor
Kendince kelimeler öğretip mırıldanıyor 1 yaşında olmasına rağmen aşırı şikayetçi ve sürekli konuşmak istiyor
Gülerken hemen ağlayabiliyor hep yaşıyoruz bunu​:grinning_face:
Sevdikleriyle yediğini paylaşmayı sever burcunda var mı bilmiyorum ama bizimki hem kendi yer hem de yedirir
Ortamlara ayak uydurur

Çok teşekkür ederim :heart:

Benim kiziminki başak yukselenide başak benimde basaka yukselenim basak kizimla aramizda bir hfta war :smiling_face:

Başak burcu erkeği titizdir, çalışkan ve sorumluluk sahibidir, onlar için önce kariyer gelir, tabi yükseleni ve ay burcu da önemli, toprak grubu bir burç, disiplinli olur dakiktir, söz verince mutlaka onu tutar :blush:

1 Beğeni

Kızımın ve oğlumun burcu akrep
Yükselenleri her ikisininde kova
Kızımın ay burcu akrep
Oğlumun ay burcu yengeç
Ay burçlarından dolayı farklılıkları var, biri çok girişken iken, diğeri biraz içe kapanık olucak muhtemelen, aslında her ikisi de kendine alan ayrılmasını isteyecek, fakat oğlum benim desteğimle alan açacak kendine, kızım tam tersi kendi yapacak. Kabataslak söylersek bütün bilgiler bu şekilde, tabi en iyi şekilde bilmek istersek haritalarındaki gezegen yerleşimleri, konumları, açıları bilmek gerekir :cherry_blossom:

Son iki oglum da akrep InsaAllah abisine ceker her yonuyle

Benım oğlumda güneşi boğa yükselen yengeç :smiling_face_with_three_hearts::light_blue_heart:

Oglum yengeç :crab: yükseleni de akrep :scorpion: iyice sulu göz olmayiz inşallah ilerde