Bursa Anneleri Tanışalım?

Selam, Bursa Nilüfer’de yaşıyorum ve bebeğim 7-8 haftalık… Hiç bebekli arkadaşım yok, oyun zamanları geldiğinde çocuğum yalnız kalacak diye çok üzülüyorum… Belki yakınlarda benzer durumda olan birileri vardır diye düşündüm, varsa en azından tanışabiliriz…

2 Beğeni

Selamlar bende nilüferdeyim oğlum 5 aylık :blush:

2 Beğeni

Selam bende Osmangazideyim oğluşum 22 günlük 6.5 yaşında da kızım var :smiling_face:

1 Beğeni

Mucize annede şehir grupları vardı burda da var mı acaba birbirimizi bulmak daha kolay olur @admin

1 Beğeni

Hayır henüz grupları oluşturmadım ama müsait zamanda oluşturacağım.

1 Beğeni

Bende bursa Osmangazi de ikame ediyorum prensesim 11 günlük :innocent::white_heart::cherry_blossom:

3 Beğeni

2 gün bekleyip kimseyi bulamayınca aylardır foruma girmemişim :sweat_smile: hala arkadaşımız yok, bir gün park buluşması mı yapsak? :sweat_smile:

Hüdavendigar parkında buluşabiliriz bebeklere piknik yaptırırız belki? :grin:

Çok eğlenceli olmaz mı buluşmak? Benim bir tane bile bebekli arkadaşım yok, kızım yalnız büyüyecek diye çok endişeliyim :sweat_smile:

Bebeğim şuan yaklaşık 7buçuk aylık… Tanışmak çok isterim…

Selamm, tanışalımmm…

Bende bursa ozmangazide oturuyorum 3yasinda bı kızım ve 4aylik bı oğlum var​:blush:

1 Beğeni

Bahar gelince piknik yaparız inşallah, bi WhatsApp grubu mu kursak :sweat_smile: burayı kimse görmüyor çünkü