Enjektör aldım . Süpürge ile çeke aldım ama bebeğim hiçbirini yaptırmıhor kendşne 11 aylık olacak doğal bişeyi varmı acaba ? Burnu şırıl şırıl dolu . Arada tek tük öksürük var
Damla damlatildiktan sonra parmakla aşağı doğru ittirin öyle uca karaf geliyor ben öyle yapıyorum çekmiyorum sürekli canı yanmasın die boyke kolay oluyor
Hadi baklaim ins rahatlar bu eekilde minnoş ![]()
Bi tane sprey almıştım oda bizi rahatlatıyordu oğlum asla çektirmiyor çünkü çok ağlıyor bende o spreyle açıyordum ara ara spreyi sıkınca kendi akıyodu yani
Kuzum merak ettim denedin mi
10luk enjektorle 3-4 defa peşpeşe serum suyu sıkın çıkıyor. Acilde hemşire böyle daha iyi temizlenir demişti. Bide ben çok doğru diyemem ama hâlâ zorlanıyorsa burnunun birinden ufluyorum diğerinden çıkıyor sonra diğerinden ufluyorum oh heryerimjz sümük oluyor ama çocuk nefes alıyor ya . Yani igrenmem derseniz deneyin korkmayın hiç bişey olmuyor ![]()
valla biri bana birinin sümüğü ağzına yüzüne bulaşacak sen de oh deyip güleceksin deseydi iggreennccssiiin falan derdim ![]()
ama şimdi gerçekten oh diyorum oh nefes aldı çocuk mis gibi
Ayy yapabilseniz keşke çünkü bayağı çıkarıyor enjektör hemde sertleşmiş varsa atıyor, ben dizime yüzüstü yatırıp bi elimle başıni tutuyorum ellerini de araya sıkıştırmış oluyorum bı bagirti bı çığlık gidiyor ![]()
![]()
Kiz yazik cocuga benimki yapa ypa huylanmisdi agzina ilac uzatiyodm burnunu dokuncam sanip geriye cewiriyodu kafasini
Ayy öyle valla bizimki de ayda bir hasta oluyor geçen ay olduğunda aynı oyleydi ek artık kaşıktan korkar olmuştu ek gıda falan herşeye ara verdik o dönem çocuk elimde bişey yaklaşınca ağlamaya basliyodu, ama çok şükür ağlaya bağıra atlattık en son kabız oldu geçen hafta
inşallah devam etmez her ay biyerine bişey sokuyorum çocuğun valla benim bile psikolojim bozuldu minnacık çocuk napsin
babasından bana gelmek istemiyor ![]()
ama benden babasının kucağına atlıyor haklı çocuk anne ne yapacak belli değil ki ![]()
![]()
Evet hemde canida yanmıyor zagen bu serum fizyolojigi kullanırken de dikkali olunmali tazyikli falan fazla kullanmakta orta kulak iltihabına sebep oluyormuş kuzum
Ah ne dmeek rica ederim ise yaradiysa ne. Mutlu bn hep öyle yapıyorum diğerini birkamiyor asla![]()