Burun asperatoru

Hanımlar merhaba kızım fena grip oldu da saat başı burun açıyorum yaşayanlar bilir. Uç yetişmiyor artık. Şöyle bir şey gördüm E bebekten deneyen kullanan varmı ? Ona göre almak istiyorum

Buna hiç gerek yok biz de gribi yaşadık bir kac defa, size attığım gorseldeki silikon uçtan alın burun içi damarlarda tahriş ve kanama olmaması açısından çok faydalı, suyun tazyikli gitmesini de engelliyor..Eczanelerden temin edebilirsiniz.Çok geçmiş olsun.

1 Beğeni

Bizde var kullandık ama biz mi beceremedik yoksa o mu dandik anlayamadım, hiç çekmedi ki pisliği. manuelden devam ediyoruz, ilerde belki işe yarar diye bi köşede duruyor

1 Beğeni

Ben bundn eczaneye sordum bizde satilmiyo demisti bulamamistim medikalcide war demisti

Bizde gripdik ne gece uykusu ne gunduz uykumuz wardi nefes alamadikca uyaniyordu bide acile gitureyim dedim Acile goturdum actirdim burnunu ordada yapiyolar

Ama cok yaptikca huylandi yaptirmamaya basladiydi agizina ilac werecem zaman burnuna dokuncam saniyodu kafasini geri cewiriyodu

Ben sürekli eczaneden alıyorum, büyük eczanelere de sorabilirsiniz

kızım 2 aylıktan beri neredeyse bunu kullanıyorum şuan6 aylık çok memnunuz çokta güzel temizliyor kullan at değil.uçları

1 Beğeni

Bunu çok duydum gerçekten etkili mi çekişi falan nasıl yapıyorsunuz

Evet çok memnun kaldım diğerlerinden çok daha iyi öbürleri ne nefes dayanmıyor inanki tek zorluğu süpürge makinesini getirip götürmek vakkumu azaltıyor zaten bu alet