Burun aspiratöru kullananlar

20 günlük Bebeğimin burnunda pislik var çok arkada burun aspiratöru kullanabilirmiyiz acaba

35 gunlukken kulanmaya basladik ..kuru ise ilk once fizyolojik serum ile burnunu yumusat. Sonra aspiratör kullan.

Canım banyo sonrası kullansan daha iyi olur suyun da etkisi ile burunda ki pislik yumuşamış olur fizyolojik serum kullanma derim bilinçsiz kullanımı orta kulak iltihabına sebeb oluyor benim kızım 8,5 aylık bu zamana kadar serum kullanmadım banyo sonrası temizledim günlük oluşursa eğer görünenleri aldım derinde olanlar banyo da çıkıyor su buharının da etkisi ile

Bende 20 günlük falandı başladım . İlk eczanede satılan serum fizyolojikten aldım kullandım ama hepsini değil 1 şasenin yarısını az az her iki burun deliğine. Sonra serum aldık büyük iğne şırınga ile kavanoza koydum şimdi kızım 5 aylık 3cc su çekerim . 1.5 olscak şekilde her iki burnuna yaparım . Wee baby aspiratör kullanıyoruz. Mecbur çünkü olmuyor bazen de çok görünürse chicconun bakım seti var onun cımbızı ile çeker alırım

Kit kullan turuncu resimde paylasdigimi
Serum fisyolojik 3 damladan fazla kullanamazsin.
Hemen her emzirmeden beslenlmeden once burnunu temizle dedi kbb uzmani isikla iceri bakmisti.