Burun spreyi

Kızlar bu burun spreyini kullanınız var mı ben günde iki kere yapıyordum ama bu ara burnu tıkanıyor günde 4 kez sıkıyorum bir de çekmiyorum kendiliğinden açılır demişti eczacı siz nasıl kullanıyorsunuz

Bebek ne kadar likki bende serum fizyolojik damlatıp cekiyorum

7 aylık bebeğim doktorumuz deniz suyunu önermişti ama hiç çekmiyorum nasıl sizin aparatınız

1 Beğeni

Ben de kullanıyorum onu bebeğim 6 aylık oldu doktorum çok huzursuz oldu mu günde 5-6 defa kullanabilirsin demişti

1 Beğeni

Her burun deliklerine birer defa sıkıyorum kendiliğinden akıyor aparatta falan çekmiyorum

2 Beğeni

Teşekkür ederim ben de o şekilde yapıyorum dedim acaba yeterli gelmiyor mu artık o yüzden sormak istemiştim

Bunu sıktıktan sonra aspiratörle çekersen bebek daha rahat eder. Bende ara ara sıkıp çekmiyorum ama burnu çok dolu olunca çekiyorum bide gece uyumadan önce mutlaka çekiyorum.

Böyle bişey al marka önemli değil eczanede hangisi varsa. Ben ilk pompa gibi olanlardan almıştım işe yaramadı sonra bunu aldım

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim

Ben de öyle yapıyordum çekiyordum devamlı ama doktor tahriş yapacağını söylediburnunun ucunda bir şey olursa çekersin dedi

1 Beğeni

Otri bebe kullaniyorum

Ya ne güzelmiş bende çekmek istemiyirum aslında ama 36 günlük bebek kullanilirmiki bu

Biizmde hırıltı oluyor o yüzden günde iki defa cekiyorum

1 Beğeni

Bende bunu kullanıyorum 2 fıs sıkıyorum sonra pompayla çekiyorum daha rahat nefes alıyor

1 Beğeni

Bende kullandım burun deliklerine birer defa sıkıyordum kullanma sıklığımı hatırlamıyorum ama iyi gelmişti

1 Beğeni

Bizim doktorumuzda bu şekilde çekmemi söyledi tahriş falan demedi. Zaten çekmessem ne emebiliyor nede uyuyabiliyor.