Merhabalar kızlar 14 aylık bebeğimin burnu çok tıkanmaya başladı sprey sıkıyorum sonra temizliyorum temizlediğimde mukusu kanlı geliyor neden böyle benim gibi yaşayanlar var mı özelikle yatarken uykusunu bölüyor ne yapacağımı bilmiyorum nemlendirici koyuyorum ona rağmen tıkanıyor cold mix te damlatıyorum yine tıkanıyor diş çıkarıyor tıkanıklık ondan galiba ama napıcam bilmiyorum yardım edin lütfen ![]()
![]()
Kuruluktan olabilir kanama da varmış çünkü. Başka ne olabilir bilemedim, kızımda kuruluktan olmuştu çünkü.
Havası kuru bir bölgede yaşıyorsanız, evde çamaşır kurutuyorsaniz, oda nemlendirici kullanmıyorsanız eğer bunların hepsi birer sebep…Kızımda yaşıyor ara ara, Ankara’nın havası aşırı kuru, biz bile zor nefes alıyoruz tikanikliktan, oda nemlendirici aldım o da ne kadar fayda etti tartışılır fakat profesöre götürmüştüm ben kanama gecmeyince, o dönem baya tıkanıklığı ve horlamasi da ortaya çıkmıştı.Burnuna çubuk sokup baktılar herhangi ağri ve acısı yok, burun endoskopisi deniyor sonuç olarak hoca birşey göremeyince kuruluk kaynaklı burun içi enfeksiyon dedi ve 1.5 ayda normale döndü.9.5 aylıktı o zaman sprey falan veremem yan etkileri çok ağir demişti, ben sadece tikandikca açtım…Ara ara yine kurumuş kan geliyor ama hava kaynaklı şükür birşeyi yok…
Teşekkür ederim kızlar bizde hava temizleyici makinası aldık ve oda nemlendiriciside kullanıyorum yine tıkanıyor çok zor bi süreç biran önce yaz gelsin istiyorum peteklerden de takanıklık oluyormuş ![]()
KBB doktoru ikisinini aynı anda çalıştırmayın demişti, sebebini de çok güzel aciklamisti ama hatirlayamadim şuan, bende odayi gün içinde iyice havalandırıp nemlendiriciyi kullanıyorum sadece, doktora sorun sizde kullanılabiliyor mu ikisi aynı anda bakalım size ne diyecekler