Merhabalar, yakın zamanda işe başlayacagım son bir kaç aydır sütümü sağıp buzluğa koyuyordum. Geçen gün çözdürüp vereyim dedim böyle plastik kokusu vardı resmen direk çöpe attım. Bugünde normal dolap kısmına koyup çözdürdüm yine aynı koku vardı. Bebeğime vermeye çalıştım emmedi haliyle hiç. Bu süt saklama poşetlerinden dolayı mı oluyor acaba ne yapmam gerekiyor. Buzlukta süt saklayamazsam çalışırken çok zorlanırım diye düşünüyorum
Benmari usulü çözdürmeniz lazım. Bi de öyle deneyin kokacak mı yine test edin isterseniz
Evet bir de bugün öyle yapayım. Umarım süt poşetlerinden kaynaklı değildir, yoksa hepsi çöpe gidecek
Ben kaç farklı marka kullandım hiç plastik kokusu olmadı. Demir kokusu olabilirmi? Çözdürülen süt çok yoğun demir kokar bu normal bi şey.
Evet çok farklı bir koku dediğiniz gibi demir olabilir. Bu normal mi yani bebeğin içmesinde bir sorun olmaz dimi
Bunu araştırmıştım sanırsam sütün içerisindeki vitaminler neden oluyordu bu kokuya. Çözdürme şeklide önemli değil herşekilde o koku oluyor. Süt bozuk değil içirebilirsin bebeğine
Ya çok teşekkür ederim, az kalsın hepsini atacaktık çöpe. İyiki sormuşum, çok sağolun
Rice ederim burası zaten bunun için var hepimiz birşeyler öğrendik burdan
Evet iyiki var Herkes birbirine destek oluyor, daha faydalı başka uygulama bilmiyorum