Kızlar bebeğimin hafif ateşi vardı çocuk doktorunu aradık zaten kendisi yazmıştı bize çok çok az calpol verebilirsiniz dedi çay kasiginin 1/5i kadar ama sanki bebeğimde uyku yaptı yaşayan oldu mu böyle bir durum?
Yani ağrısı sızısı azaldığı için rahat uyuyolar. Yenidoğan sanırım. Yenidoğanlar zaten uzun uyurlar. 2 saatte 1 emer uyur . Benim bebeğime de calpol verince rahat uyuyor
Ama çok uzun uyuduğu oldu mu sizin de?
Valla benimki yarım saat uyanıksa 2 saat uyurdu ![]()
o şekildi . Ben çok rahat yenidoğan dönemi geçirdim ya
Uyku yapar evet. Rahatlatıyor. Yenidoğan döneminde hiç kullanmadık çok şükür ama biraz fazla uyuması normal. Vücudu da halsiz düşüyor ateş olduğunda uyku istiyor.
Gözümde canlanır koskoca mazi gibi bir şey oldu
ben de aynı çok rahattım ay
diş sıkıntıları olmasa hâlâ çok iyiyiz maaşallah bin kere ![]()
Evet uyku yapması normal ağrısı dinmiştir fakat siz kaç saat uyumasından bahsediyorsunuz ve normalde kaç saat uyur ki
Ay ilk çocuğum ve çok bilgim yok sanki büyük insanlar gibi uyansın diye düşündüğüm oluyor ama bugün zorla uyandırıp besledim uyanıp uyanıp uyudu hep
Benim de öyle şu an demek ki kıymetini bilmek lazım
ben de tam tersi korkuyorum
Ben de hep duyuyorum etrafından hele erken çıkaranlar ve Yazin çıkaranları mahvediyor o diş
Her şeyin bir çaresi var eğer yoksa da sabredecegiz artık annelik böyle bir şeymiş çoğumuzun ilk bebeği burada.
Her şeyi çekinmeden sorabilirsin. Etrafim çocuklu aile dolu ama burasının samimiyeti muhabbeti başka. Yanlış bir şey yapma korkusu hepimizde var ama öğreniyoruz zamanla, ben bebeğimi bile düzgün tutamazdım. ![]()
Evet gerçektenn öyle biliyo musun. Bizi hep bu dişler mafetti
bi daha bundanım olacağını bilsem düşünmeden 2.yi yaparım ![]()
![]()
Ay hiç korkma tadını çıkar , dinlenmene bak
zaten 2 saatte bir emzirerek ya da mama vererek yeterince enerji kaybediyosun . Ye iç yat
Bebiş görünce içim gitmeye başladı bile benim Kuti
nasip
belki daha da güzel olacak ![]()
O zaman yapmaya karar verirsen eğer banada haber ver belki cesaret alırım ![]()
E ne güzel işte demek ki vücudu dinlenmiş annesi emin ol 10 çocuğunda olsa yine bazı şeyleri unutabiliyoruz benim 3. Çocuğum ve hala tecrübesiz hissediyorum kendimi![]()
Yazacağım sana mutlaka ![]()
Dilinden anlamıyoruz buyuk insan gibi kendilerini anlatmadiklari için o çok zorluyor sanırım
Kesinlikle öyle canım