Çatlaklara Çözüm

Merhaba :cherry_blossom:
Vücuttaki çatlaklar ne kadar sürede geçiyor? Bebeğimle ilgilenmekten kendime vakit ayıramıyorum. Krem veya yağ kullanmadan geçiyor mu?

2 Beğeni

Ben kullanmamıştım hiç bişey.geçmiyor beyazlıyor belli belirsiz oluyor. 1 seneyi bulmuştu beyazlaması. Benim ten rengim açık ama esmerlerde bir tık daha belli oluyor.

1 Beğeni

Bana doktor madescar ve contractubex sür günde 3 kez demişti ama bebişten yapamadım tabi hala duruyo bende de umarım belli belirsiz olur sonrasında artık lazerle mi sildiririz ne yaparız kalanı:melting_face::melting_face:

2 Beğeni

Yaa bende geçiyor sanıyordum​:confused:

1 Beğeni

Ben şimdiden başlıyayım belki geçer

1 Beğeni

Merhaba​:blossom:
Maalesef geçmiyor ,bende aşırı var​:slightly_frowning_face:

2 Beğeni

Kizlar bir ay oldu dogum yaptim karnimdaki catlaklardan nasil kurtulabilirim bikdiginiz en iyi krem veya yag onerisi olan var mi ?

1 Beğeni

Hamilelik dönemimde kullanmadık krem yağ kalmadı gel gör ki 5 şeritli otoban gibi karnım :joy::joy: dr. Çatlayacağı varsa çatlar karnın, boşuna para döküyorsun dedi :woman_shrugging:t3:

2 Beğeni

Güzellik merkezlerinde çatlak tedavisi var ama kış gibi oraya gitmeyi düşünüyorum :thinking:

1 Beğeni

Öncelikle hoşgeldin aramıza lohusalığın hayırlı olsun :heart_eyes:
madescar ve contractubex sür günde 3 kez demişti doktorum bana son 2 haftadır yapıyorum gözle görülür bir değişim oldu gerçekten rengi açıldı çatlakların keşke erken başlasaymışım sürmeye diyorum

1 Beğeni

@Nazdar Aramıza hoş geldin​:ribbon:

Ben bir çözüm bulamadım aşırı çatlağım var, kimisi bir çözümü yok diyor kimisi var diyor arada kaldım​:face_exhaling:

Hadi ya bende de cok var karnimda bakinca psikolojim bozuluyor

Cok tesekkur ederim deniyecem kesinlikle

Evet dogru ama fiyatlar nasildir acaba

1 Beğeni

Bende bakınca keyfim pisikolojim her şey altüst oluyor o yüzden bakmıyorum karnıma :melting_face:

1 Beğeni

Ay hiç sorma hiç çatlamadım hamilelik boyunca doğuracağım hafta bi uyandım gece çatlamış karnım nasıl böyle şok olmuştum bende bakamıyorum canım sıkılıyor :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

Bakmamaya çalışıyorum,Ayna sağolsun hep hatırlatıyor :melting_face:

2 Beğeni

Bebekden dolayı krem kullanmaya fırsatım olmuyor. Ama banyoya girdiğimde çatlak olan bölgeye kese uyguluyorum. Baya geçiriyor.

1 Beğeni

Bende ne zaman görsem suratım asılıyor :confused: eşime gösteriyorum destek görmek amaçlı. ne bileyim sen her halinle güzelsin, evladımız için bedel ödediğinin farkındayım desin diye ama nerdeeee. o da suratıma bakıyor öyle, daha da morelim bozuluyor … :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Ay benimde eşim böyle diyor :melting_face:demekki moral sözleriymiş erkeklerin :joy::joy::joy::joy:

1 Beğeni