Merhaba
Vücuttaki çatlaklar ne kadar sürede geçiyor? Bebeğimle ilgilenmekten kendime vakit ayıramıyorum. Krem veya yağ kullanmadan geçiyor mu?
Ben kullanmamıştım hiç bişey.geçmiyor beyazlıyor belli belirsiz oluyor. 1 seneyi bulmuştu beyazlaması. Benim ten rengim açık ama esmerlerde bir tık daha belli oluyor.
Bana doktor madescar ve contractubex sür günde 3 kez demişti ama bebişten yapamadım tabi hala duruyo bende de umarım belli belirsiz olur sonrasında artık lazerle mi sildiririz ne yaparız kalanı
Yaa bende geçiyor sanıyordum
Ben şimdiden başlıyayım belki geçer
Merhaba
Maalesef geçmiyor ,bende aşırı var
Kizlar bir ay oldu dogum yaptim karnimdaki catlaklardan nasil kurtulabilirim bikdiginiz en iyi krem veya yag onerisi olan var mi ?
Hamilelik dönemimde kullanmadık krem yağ kalmadı gel gör ki 5 şeritli otoban gibi karnım dr. Çatlayacağı varsa çatlar karnın, boşuna para döküyorsun dedi
Güzellik merkezlerinde çatlak tedavisi var ama kış gibi oraya gitmeyi düşünüyorum
Öncelikle hoşgeldin aramıza lohusalığın hayırlı olsun
madescar ve contractubex sür günde 3 kez demişti doktorum bana son 2 haftadır yapıyorum gözle görülür bir değişim oldu gerçekten rengi açıldı çatlakların keşke erken başlasaymışım sürmeye diyorum
@Nazdar Aramıza hoş geldin
Ben bir çözüm bulamadım aşırı çatlağım var, kimisi bir çözümü yok diyor kimisi var diyor arada kaldım
Hadi ya bende de cok var karnimda bakinca psikolojim bozuluyor
Cok tesekkur ederim deniyecem kesinlikle
Evet dogru ama fiyatlar nasildir acaba
Bende bakınca keyfim pisikolojim her şey altüst oluyor o yüzden bakmıyorum karnıma
Ay hiç sorma hiç çatlamadım hamilelik boyunca doğuracağım hafta bi uyandım gece çatlamış karnım nasıl böyle şok olmuştum bende bakamıyorum canım sıkılıyor
Bakmamaya çalışıyorum,Ayna sağolsun hep hatırlatıyor
Bebekden dolayı krem kullanmaya fırsatım olmuyor. Ama banyoya girdiğimde çatlak olan bölgeye kese uyguluyorum. Baya geçiriyor.
Bende ne zaman görsem suratım asılıyor eşime gösteriyorum destek görmek amaçlı. ne bileyim sen her halinle güzelsin, evladımız için bedel ödediğinin farkındayım desin diye ama nerdeeee. o da suratıma bakıyor öyle, daha da morelim bozuluyor …
Ay benimde eşim böyle diyor demekki moral sözleriymiş erkeklerin