Cay ve film saati

Cay ve film saatim gelmis oglan uyumusken

Kimler var bakalim katilsin bana
Bebislerini uyutanlar.

Küçüğü banyo yaptırdım uyutuyorum sonra diğerlerinin yatmasını bekleyecek bı duş alsam çay geç olur kahve yapsam 2 saate gelirim ben kek güzel görünüyor :sweat_smile:

1 Beğeni

Gel buyur bacim basimla beraber istersen kahve yapiyim.:heart_eyes:

1 Beğeni

Çok makbule geçer valla bugün ekstra bı yorgunum annemlere gitmiştik onların yemeği bulaşığı bı yandan çocuk bakması vs derken yoruldum annemden geldim cocugu kursa goturdum ordan geldim küçüğü yatırdım sonra yemek istediler yap yedir kaldır küçüğü yıkadım işte yeni dinlenirsem biraz bazen çok yorgun hissediyorum kendimi böyle sanki bı çuvala koymuşlar da sabaha kadar dövmüşler gibi​:face_exhaling::face_with_spiral_eyes::shaking_face:

Sen yorulmussun yazik bayagi bugun isin bir an once biter de dinlenirsin InsaAllah.dogum dan sonra d vitaminiz cok dusuyo ya oda vucudumuzu kamyon gecmis gibi yapiyo.
Allah yardimcin olsun gercekten.

1 Beğeni

Amiin hepimizin okullar tatil olunca da iyice yoruluyorum 2 tane okula giden vardı evdeler hep sureklli kavga ediyorlar küçüğü uyutmuyolaf çocuk geceleri anca dinleniyo tüm gün 10 15 dk uykuyla geciriyo anca şöyle bı uyusam 4 5 gün kimse ellemese bı güzel olur​:joy:

1 Beğeni

Dogru sizin tatil basladi degilmi bizim kapanmasina daha var 2 3 hafta sizinkiler cok masallah 3 var bizimki 6 hafta
Digerlerin kac yasinda.

Biri 11 olacak diğeri 8 ..3 koca ay evet​:face_with_spiral_eyes: 3 ude oğlan benim bide​:sweat_smile:

Bende burdayim afiyet olsun canim​:blush: . Bazen kendimize yapilan kucuk kacamaklar bize terapi gibi gelebilir. Bende yaprak sariyordum da beceremedim geldim buraya​:joy::joy::joy::see_no_evil_monkey:

1 Beğeni

Allah yardimcin olsun canim bende senin gibi kizi tutturamadim
4 de oglan

Ama buyuduler artik

1. Yas
    20 yas
    16 yas
  2. Ay

Ebem benimle dalga geciyo
Senin altinci da oglan diyo.

Hahah

Hatta soyle bi olay oldu cinsiyeti supriz yapicaktim guya. Tarihi kimseye soylemedim
Ebeme hemen soyleme dedim tamam dedi
Ben disari gonderdi zarfin icine kucuk bi anahtalik koymus minik bi oglan cocugu biblo seklinde.
Actim cok mutlu oldum tabi.
Senin 6 da oglan olucak dedi
Bir sene once bir oglan kaybettiydim
16. Haftalikti ozamanda.cinsiyet ogrenmeye gitmistim megersem olmus.
Neyse geciyim bu konuyu.
Sonra esime nasil supriz yapayim diye dusundum.
Anahtarligin resmini gonderdim
Anlamadi tabi bu oyuncagi niye gonderiyorsun dedi anlamadi
Tahmin et dedi sonra anladi tabi
Cok mutlu oldu ya.

Rabbim cumle evlatlarimiza saglik sihhatli guzel omurler versin.

1 Beğeni

Buyur canim sende katil soframiza

1 Beğeni

Katildim bile seninle beraber icmis gibi oldum suan .:upside_down_face::blush:

1 Beğeni

Afiyet olsun cnm

1 Beğeni

Gel beraber olsun canim seni de bekliyoruz bugun

Garibanın yüzü gülürmüü tam uyuttum yarım saat sonra uyandı yap keyf bakalım diyor benim ki anası dinlenmesinde ne olursa olsun :joy:

1 Beğeni

Bugun pertim cikti ewe dönduk 12 saati buldu antalyadan istanbul mide bulantisi yorgunluk bi yandan cocuk pertim cikti​:woozy_face:

Amin canım inşallah :smiling_face_with_three_hearts: bana 3 yeter kızı bulacam diye 6 7 olursa oğlan hiç uğraşamam Allah olmayana versin bize kâfi bu kadarı:sweat_smile:

Bizde oğlanı tutturamadk :sweat_smile: