Herkese merhaba
Çaycı mısınız kahveci misiniz
Ben bebeğimi uyutucunca hemen kahve yaparım kendime. Kahvemi içer dinlenirim sonra ne işim varsa yaparım yemek temizlik ders…
Kahvelerimizi veya çaylarımızı burada paylaşıp birlikte keyif yapalım mı burada ![]()
![]()
İlk foto benden
Ayy dur kız ne oldu anlat bakim ![]()
Nolduuu ayoll
Kahveyi çook severim ama çayı neredeyse damardan alıcam öyle de tiryakiyim
ayrımı zor benim için, ikisinin de tadını çıkarırım ![]()
Nur hayır olsun canım
Ohh en güzeli valla
Bazen misafir geliyor çay sevmiyor kahve sevmiyor kış günü soğuk içecek güzel gitmiyor insan ne ikram edeceğini şaşıyor gerçekten.
Kayifli vakitler dilerim afiyet olsun ![]()
Hepimize canım ![]()
Ah canım benim çok badireli geçmiş şimdi nasılsınız…uykusuzluk çok zor insanın tahammülü olmuyor çok haklısın… bu kocaların rahatlığı beni benden alıyor zaten
Kıyamam ya dinlenirsin inşallah canım sende bol şans
Afiyet olsun ama senın fincanlar olmadan ben o kahve aşkını alamadım
senın fincan olmadan ben kahveyı sevemiyorum illede senın fıncanlar olmalı senı senın o tatlı fincanlarınla tamamlamak istıyorum kahve keyfını gıdınce başka yere fıncanlarını gotur
cok guzelsın bu arada ![]()
ALLAH yardımcın olsun valabarada oyle tutuyor krızlerı zamanla annesı sabır İNŞALLAH
onada cok gecmiş olsun acımıştı cok ALLAH bıdaha oyle kazalar gostermesın
Ahh ya ne güzel olurdu valla seninle şöyle pozitif pozitif içerdik kahveyi habişim ![]()
![]()
istanbula gel götüreyim senidee ![]()
![]()
Ahahaha özlemim harikasın güldürdün beni Allah’ta seni güldürsün canım benimmm![]()
![]()
![]()
teşekkür ederim bu arada ![]()
İstanbul’ u merak ediyorum ama benim eşim en yakın arkadaşımın düğüne bile yollamıyor. Haklı da adam bebek kucuk. Kendi de çalışıyor izin yok.
Bizde anca böyle resim atıyok işte , garip Baska ne yapar ![]()
![]()
![]()
![]()
Sağlık olsun bebis büyüyünce belki bir gün eşininde izni olunca kacarsiniz bir kaç günlüğüne. İnsan ihtiyaç duyuyor az uzaklasmaya başka memleket görmeye bünye istiyor bir süre sonra. Bende adanaya gitmek istiyorum son zamanlarda
orayi merak ediyorum özellikle yemekler tabi![]()
Gönlünce olur. Belki sizde bir kaçamak yaparsınız. Bol bol et yeyıp kilo alırsın![]()
![]()
![]()
Bı tane psikolog vardı. 1 hafta adana da kaldım 9 kilo adım demişti![]()
![]()
aklıma o geldi. .