Çay ve Kahve Keyfi ☕

Zaten ekmekle yedim merak etme :rofl: :rofl: :rofl: rejiminin ilk gununde aklıma gelen yemek neyse yarın başlarım :rofl:

Kuti kuti sen herzaman guzelsın acıkların halide zor inankı kapat kendıni kafan rahat olsun ahiretinde tabi :rofl: bende ne göbek gorunuyor nede başka bişi :grin: ahiretine ALLAHın rahmetine kalmış senın kadqr kalbim temiz degıl ama RABBIM ın merhametine sığındım dıyelim gel sen buyaz ört kendini bitir bu derdi :rose:

Göbeğim için değil Allah iççn kapanmak istiyorum ezgiiiii​:grinning_face_with_smiling_eyes: ama kendimi buna hazır hissedemiyorum Allah nasip ederse inşallah birgün kapanırım bende . Kalbimi temiz gördüğün için teşekkğr ederim güzel yürekli arkadaşım​:purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart::purple_heart:

Ya zaten ALLAH için canım benım göbekte teşvik edıyor gıbı dıyelım zaten senın guzel kalbının nıyetını ALLAH biliyor :rose:

sabah sabah sizin için hazırladım burdanki bütün güzel kadınlara gelsin :heart:

Çok güzeller . Mis gibi kokarlar şimdi :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

Ay çok güzeller yaaaa​:heart_eyes:

Ayy harika görünüyor sizin bahçenizden mi :smiling_face::heart_eyes:

Evet cok guzel kokuyorlar beyaz ve sarılı olanlar oyle cok yok kokusu ama dıgerlerı guzwl kokuyor

Evet kaynanam ve kaynımın yanı bizim sonucta :rofl: bizim bahceyede ektık yenı buraya taşındık dıe anca seneye olur bızımkı onların kök agaclarından ektık bu senede bızımkı sadece bıtane filiz vermiş şimdilik

Beyaz gül ve pembe gülün kokusunj çok severim ben :heart_eyes: Sanki burnuma kokusu gelmiş gibi hissettim :smiling_face_with_three_hearts:

Dur sıze bahceyıde atıcam

Annemde çok sever bahçesinde çeşit çeşit çiçekleri olur hatta bahçe kapısını saran asma gülü var kırmızı kırmızı çok güzel görünüyor. Baktıkça içi açılıyor insanın :smiling_face:

dün cektıklerımız var aslında orda ınsanlar vardı yapay zeka saolsun kaldırdı :grin: fırsat bulunca daha guzel şekilde ceket atarım İNŞALLAH bende cok sevıyorum huzur verıyor ama arılar huzur bozuyor :rofl:

Hadiiiiisenee :zany_face::zany_face::zany_face:

Bugünde patlıcan kebabı mi var menüde , o da ekmeksiz olmazkiii​:zany_face:

Tamam atcam :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Çocukluğumun bir kısmı Osmaniyenin ilçesi bahçede geçti.o günlere goturdu fotograf beni ezgii​:face_holding_back_tears:

o zaman doya doya yaşa :heart:

Patlıcan sevmıyorum aklımda daha bir menü yok olmasa ıyı okur cocukların sevdıgı bişi yapıcam benım sevdıklerımı rafa kaldırıyorum eşim rejımı terk etı tek tabanca dolaşıyorum evde ac ac :rofl: :rofl: