Çay ve Kahve Keyfi ☕

Valla çok seviyorum şöyle biri yapıp getirince :joy::joy: kahve delisi ben :smiling_face_with_three_hearts:

Ya normalde kendı yaptığım kahveyi sevmıyırdum ben ama fincandan mı kaynaklı bilemedim bu sefer çok hoşuma gıttı. :joy::heart: eccuk de çay iç :sweat_smile:

Uzun zaman sonra :smiling_face_with_three_hearts:

Evet keyifli içmek başka oluyor şöyle güzel tatlı tatlı fincanlarla insanı daha bi cezbediyor​:grinning_face::grinning_face: çayda içiyomm heriii​:joy::joy::joy::joy:

Ooo sayecigim hoşgeldin afiyet olsun :grinning_face::grinning_face::blossom::blossom:

Ohhh mis . Ay benım de çok hoşuma gıttı. Çok guzel eskileri cağrıstırıyor. Fincan resmen gel benı al diyorrrr. :joy:

Ben de eskiden kolacıydım. Oğle yemeğim de sadece kola olurdu .:hear_no_evil_monkey::woman_facepalming:

Çok zararlı ya bende seviyorum ama azalttım baya fazla içmiyorum :smiling_face_with_tear:

Evet benım mideme dokunmuştu. Bende baya azaltım ayda ıkı kere anca içiyorum .

pazar kahvesi kocişle​:grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Afiyet olsun çok güzel görünüyor :heart_eyes: Benim kociş 24 saatlik nöbette yine :pensive_face:

Teşekkürler esoş:blossom: Allah kolaylık versin

içelim güzelleşelim :joy::joy:

Ayy sen zaten güzelsin :star_struck:

Yaa teşekkür ederim güzel bakan güzel görür :blossom::blossom:

Bence kahve senınle güzelleşiyor :white_heart:

Ooo ozlemcigim o senin kalbinin güzelliği :blossom:

Çayıma kavuştum :relieved_face: ehliyet sınavına hazırlanıyorum dua edin geçeyim :face_with_hand_over_mouth:

Tüm sınavlar ehliyet sınavı gibi olsun geçersin çok rahat bir şekilde @Şeyma.A :smiley:

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom::heart:

@Şeyma.A yazılı sınav çok kolay oluyor. Hiç çalışmayan biri bile ortalama bir puan alabilir ama biraz baksan rahatlıkla geçersin inşallah :folded_hands:t2: