Çay ve Kahve Keyfi ☕

Cok eski bi ev o yuzden cok fazla gümüş böceği var 4 yıldır ilac bile yaptık bitmiyor yeniledik ama yok bitmiyor

O zaman kaç kaç kaç:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Biliyorsun demek sende o böceği bide ben normal karınca görünce kaşınan biriyim ilk zamanlar yatağımda bile görüyordum biraz azaldı ilaçtan sonra :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:

Bu da minik fobi bahcem

Bilmem mi böceklerden çok tiksindiğimden hep :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Yeni evinin bahçesinede daha güzelini yaparsın merak etme :smiling_face:

İnşallah canım bakalım hayırlısı bakalım paylaşırım sizlerle de gelişmeleri ama burda hersey hemen olmuyor turkiyedeki gibi kac kez gelip bakıyorlar evi terk temiz yapihorum bi de ayakkabı ile giriyorlar kac kez esime diyorum soyle çıkarsınlar bu da bizim kuralımız allahtan hali yok evde ama ister istemez onlar gittikten sonra zine siliyorum her yeri

Cocos matcha​:face_savoring_food:

Afiyet olsun :heart_eyes: Badem sütüyle mi yapıyorsun bildiğimiz inek sütüyle mi

Normal süt evde vardı yoksa badem sütüyle daha güzel ilker denedim artık hep alırım tadının oyle güzel olduğunu bilmiyordum

Asili oyun ablaaına emanet edip kitap-kahve keyfi yapıyorum :star_struck::books::hot_beverage:

@514habis_r şimdi dersin ki kitap etkinlik konusuna da gönder :grinning_face_with_smiling_eyes: oraya da gonderim de öyle devam edim kitabıma :grinning_face_with_smiling_eyes:

hibiskus :cherry_blossom:

Hahahha ıyı yapmışsın canım. :blush::sweat_smile:

Ben çok sunum işinden anlamam :woman_facepalming:

Buda benden :cherry_blossom:

Evettt biz bugün sayeciğimle içtik kahvemizi :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: @Saye kayseriden İstanbula uzanan bir bağ oluştu ne tatlıydı :white_heart: tekrarı olur inşallah :melting_face: fincan hediyesi için teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Afiyet olsun habişim​:two_hearts:

Bu uygulama sayesinde bir buluşma daha yaşanmış :smiling_face_with_three_hearts::cherry_blossom: çok hoşsunuz kızlar daha niceleri olsun inşallah.:white_heart:

Amin şeymacımm :smiling_face_with_three_hearts: startı senle verdik​:rofl::rofl:

Bir sunumsuz kahve de benden gelsin. :face_with_hand_over_mouth::two_hearts: