Çerçeve önerisi

Kuti aynı şeyı atmamız pekı tulay şimdi gene cıksrıcak bıcagını :rofl:

Evet ya ama ben böyle şık duruşları seviyorum bak zevkler aynı:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Bencede senle uyusuyor kafam beli ben his edıyorum neyse konumuza donelim tulay hanım kızmadan :rofl:

boyle nasıl olur

Bence siz ortaksiniz, siz mi satıyorsunuz yoksa çerçeveyi doğru söyleyin :grinning_face::grinning_face::grinning_face: dolandırıcılar sizi ahhashah

Cevırır durursun

Sıkıldıkça artık döndürüp dururum :grinning_face::grinning_face::grinning_face:aslında çerçeveden ziyade şık bir alana dönüştürmek istiyorum ama eşya kalabalığı olmadan bana daral geliyor

Hahahahahaha ben satıyor olsam onu sana çok güzel pazarlardım aslımda :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: peki oraya çerçeve koymak zorunda mıyız

Hahaha evet saçmalaştığımız herkes tam kafa dengim zaten :grinning_face_with_smiling_eyes:

Portakal baskasinij evinde görünce beğeniyorum bu tarz şeyleri ama kendi evimde hiç beğenmiyorum niyeyse​:grinning_face:bana mimar Selim bey lazim​:grinning_face::grinning_face::grinning_face:Ne söylesem tersini yapacak falan ahahah

Raf istemiyorum, TV ünitesi çok büyük zaten duvarı yeterince kaplıyor orasını aile köşesi gibi düşündüm anı vs :grinning_face:

Ben olsam duvara degilde , oradaki zemine büyük ağaç tarzı çiçekler oluyor ya görsel bulursam aticam ondan alirdjm

Yerim müsait olursa bende alacağım

Normalde orada saatim vardı atarım şimdi size ama saati ben Ece’nin ulaşamayacağı köşeye koydum kırar diye, onun dışında salonda hurma ağacı var eşimin babasının hatırası ona da dekoratif saksı alacağım o da ayrı bir olay :grinning_face:

Bunlar çok güzel çokta sık benim çiçejte hemen hemen bu boyda

Normalde bu saatin yeri o koseydi, saati ortadan kaldırdım haliyle bomboş geliyor gözüme şimdi

Kuti daha dekoratif birşey olsa :grinning_face::grinning_face: duvarda beyaz, siyah, kahve her tarz cerceve var sanki :squinting_face_with_tongue:

Saat çok tarzmış. Ecoş kızım büyümen gereken konular var :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Babaanemin lazım.olur diye sakladığı milattan önce kalma çerçeveler gibi :smiley: