Çerçeve önerisi

Arkadaşlar selam, salonumdaki bu boş duvarı değerlendirmek istiyorum.Aile fotolarimizi yapışkanlı çerçevelerle duvara asmak istiyorum ve her türlü dekorasyon önerisine acigim..

Bu duvarı en güzel nasıl değerlendirebiliriz, çocuktan dolayı salonum bomboş görünüyor, hem renk gelsin, hem bakınca içim açılsın istiyorum.

Önerebileceginiz kaliteli çerçeve vs. var mı?

Çoklu istiyorum bende 6-7 tane ama böyle tarzda dursun istiyorum farklı bir hava katsın, salona giren herkes nerden aldin bakınca gözümüzü alamıyoruz falan desin :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Yapay zekaya sordum bu sekilde yapti

Konsolun üstünde büyük bir aynam var, raf bende düşündüm ama çok eşya sevmiyorum fresh bir görünüm daha şık durabilir diye hayal ediyorum :grinning_face::grinning_face::grinning_face: çerçeve üstünden gitmek istiyorum ama klasik düz beyaz kullanmakta istemiyorum, çocukla eve tıkılinca eşyalardan bile soğudum galiba Sevda herşeyi değiştirmek istiyorum ama bil bakalım ne eksik :grinning_face::grinning_face:

Ne eksik :rofl::rofl:

Rahmetli Napolyon ne demiş :grinning_face::grinning_face::grinning_face:dedem olsa bu kadar severdim shhshshw

https://ty.gl/wkoe8q6umito2 şu nasıl olur

Bende dedım bu ne ara oldu hemen yapay zeka benı korkutuyor

Aplikle beraber sevdim, satıcı apligi göndermiyormus ama yoruma yazmış birisi..Aklımda olsun canım bu çok teşekkür ederim :bouquet:

Aplikli olan sanki salona daha uygun portakal daha şık duruyorlar

Bunlar çok toz toplar :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Bakayım trendyolda turlayayım

Babasının hayrına göndermiyor göndermeli sözleşmede onların numarası var ordan ara tembıhle yolamalılar :rofl:

O kadar zahmete girme :kitchen_knife::kitchen_knife:hayal dünyanda turlasan yeterdi saol canım benim :grinning_face:

Garantici insanım bile bile lades demem :grinning_face::grinning_face::grinning_face:baskıyi da onlar yapıyormuş, kişiye özel olunca iade de almaz bunlar :grinning_face::grinning_face:

Bende sevdım yenı eve nasıp olursa geçersem bundan dusunuyorum

Dekorasyon olaylarında gerçekten sıfırım. Bakıp fikir oluşturuyoruö genelde.

https://ty.gl/b7bxqk0pl29yz

Böyle klas durur diye düşünğyorum ve şu ışık detayını da yap derim

Hımm bakalım daha o zaman :rofl:

Ay aynı şeyi paylaşmışız​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::woman_facepalming:t2: