Kaynanam ağzıyla yediği köy hurmasını çocuğun ağzıma değdirmeye çalıştı gördüm eşime aa ağzına sürecek dedim eşim kızdı biraz kaynana tribe girdi anlamsız bir şekilde . Dayısı mandalini sıkıp suyunu verelim demeye başladı . Geçen kaynanam biskivü süüryordu ağzına ki ben market ürünü yedirmek istemiyorum bir süre . En son ben uyarıcam tutuyorum kendimi
Eskiden mama olmadığı için insanlar bebeğin ağzına ufak tefek şeyler sürermiş bence onun verdiği etki ile şuan hala devam ettirmeye çalışıyorlar halbuki çok yanlış benim oğluma da yapmaya çalıştılar hatta amcası çikolata sürecekti son anda elini ittirdim napiosun dedim hiç sevmedigim şey. Uyar bence ben uyarıyorum alınırsa alınsın çocuğum için her şey
Seker ve tuz zaten ilk sene verilmemeli. Ben blw metodunu uygulamayi dusunuyorum, pure corba vs yapip kasikla dahi vermeyecegim. Yani cocuk sadece kendi becerisiyle yiyebildiklerini yiyecek. Sizin de cevrenizdekilere karsi tutumunuz biraz daha sert olmali bence. Evet eskiden bazi seyler yanlis da olsa yapiliyormus ama su an bilgiye erisimimiz cok kolay ve yanlis oldugu herkesce bilinen uygulamalarin surdurulmesinde israrci olunmasi cok sacma. Benim bebegim 4.5 aylik, birakin biri agzina bir sey sürmeyi, kucagina alirken bile benden cekinir. Bence siz de tutumunuzu degistirin. Birakin insanlar kirilirsa kirilsin. Cocugunuzu istediginiz ve en dogru sekilde yetistirmeye calisin.
Haklısınız eşimin demesine bırakmadan uyarayım bendd . Zaten abut cuburda vermeyi düşünmüyoruz büyüyüne kadar.kaynana kola gösteeşyor bu da kolacı olacak galiba dşyor şaka hibi . Diğer torununı öyle abut cuburcu yaptılar çünkü
Kesinlikle tavrını göster kola ne kadar zararlı biz yetişkinlere bile iyi gelmiyo küçük bebeği düşünemiyorum bile kim küserse küssün benim çocuğumdan değerli olamaz sonuçta ne zorluklarla anne olduk hepimiz
Bebeğim 4 aylıkken annem de bebeğime yoğurt ve pekmez vermiş. Bebeğim kabız oldu. Çok zor bir süreç atlattık. Şuan 5 buçuk aylık ek gıdaya geçmedik. Ve bu süreçte annemlere gitmiyoruz. Komşularımız bazen yediklerinden biraz tattır diyorlar ama ben kesin tavırla daha erken olduğunu belirtiyorum.
En iyisini yapıyorsun