Cicekli gunler

Geçmiş olsun abla şimdi nasıl durumu

Ve aşı konusu yine şaşırtmadı gerçekten ülkemizde insan sağlığı kıymetsiz resmen denek olarak kullanılıyoruz aşıyı yapsan bir türlü yapmasan bir türlü :woman_facepalming:t2: hiç güvenim kalmadı artık :persevering_face: inşallah yavrularımızı kendi ellerimizle zehirlemeleri için götürmüyoruzdur

2 Beğeni

Bu yüzden bütün hastalıklar yurtdışından bizlere geçiyor yani Türkiye’ye​:unamused_face: ben hiç duymadım ki Türkiye’de virüs var.

2 Beğeni

Aynen öyle canım

İnşallah ama bizi en zayıf yerimizden vuruyorlar hep bi ikilem yaptırsak bişey olsa yaptırdıkda oldu yaptırmasak.keske yaptırsaydım diyeceğiz . Allah m esirgesin evlatlarımızı. Şimdi benim kızımda biyotinidaz eksikliği var ömür boyu biyotin kullanmak zorunda ama ben iyi mi yapıyorum bilmiyorum . Hep bi ikilem nereden türedi bu hastalik mesela daha önce hiç görmedik duymadık ben taşıyıcıyım kızım hasta . İlaç kullanmazsak ölümle bile sonuçlanabilir dendi ilk öğrendiğimde kafayı yemek üzereydim ama böyle bir çok bebekte var ve son zamanlarda daha da yaygın. Bize dayatılıyor şu ilacı kullanmalısın diye .

1 Beğeni

Tamamen yediklerimizden içtiklerimizden organik hiç bir şey kalmadı maalesef.Dayatılıyor diye düşünmeyin bence sadece tedavi yöntemi söylenmiştir yoksa doktorlar sizin çocuğunuzun kötülüğünü neden istesin.Acil şifalar dilerim yavrunuza​:folded_hands:t2:

1 Beğeni

Kesinlikle ben köyde doğdum büyüdüm hala köydeyim çocukken bahçeden koparıp yediğim sebzelerin tadı şimdi ekip büyüttüğümüz sebzelerde yok . İnegimiz var güya organik süt içiyoruz ama çocukken içtiğim süt gibi değil tamamen değişti herşey . Biz geldik gidiyoruz da çocuklarımız için yaşanılmaz hale geliyor Dünya buda korkunç :downcast_face_with_sweat: tabi ki de öyle doktorlar istemez kötü olsun ama şu bir gerçek bu işin içinde olduğumuz için biliyorum ilaç firmaları bütün hastaneler Doktorlarla irtibat halinde mesela firmacıya diyorlar bu ay B12 kotası şu kadar satarsam prim şu kadar kazanacaksın onlarda doktorlarla anlaşmalı zaten bı ara dahiliye bölümünden çıkan herkese yaşlı genç faretmeksizin B12 iğnesi ,ilacı reçete ediliyordu :joy: yani zararı olmaz B12 nin ama biz resmen onların kazanç kapısı olduk herkes de işini hakkıyla yapmıyor maalesef bunları bilince insan acaba mı ki diye düşünmüyor degil . Bu arada teşekkür ederim amin inşallah hasta olan herkese Rabbim şifa versin dermansız dert vermesin :palms_up_together:t2: çok şükür ilacını kullanıyor şuanda hiç bir sıkıntımız yok

1 Beğeni

Bilemiyorum canım çıkan virüslerin aşıyla ilgisi var mıdır ki örnek covit mesela binlerce insan öldü aşısı çok sonra bulundu Türkiye de aşı zorunlu dayatıldı yine ama yurt dışında birçok doktor bas bas bağırıyordu o dönem aşı yaptırmayın diye insan ikilemde kalıyor maalesef

Ya Rabbim şifa versin inşallah canım sağlıklı uzun ömür nasib etsin evet dediğin gibi yaptırmasak birşey olsa yaptırmadık diye vicdan yapacaz bu defa ben aşıya karşı değilim tüm aşılarını yaptırdım bebeğime ama işte son zamanlarda çok olumsuz şeyler duyuyorum buda insanı korkutuyor maalesef

1 Beğeni

Doktorlar cocugum bizlerin kotulugunu niye istesin .isini hakkiyla doktorlar tabi var.gerekli asilari bende yaptiriyorum zaten.

1 Beğeni

Ama insan korkuyo artik haberleri izliyorum artik bebek mamasina kadar dusmusler daha bugun okudum fare zehri bulundu hipp mama da.

1 Beğeni

Bide virusun avrupadan yayildigini turkiyede olmadigini tabi kendi dusuncen buna da katilmiyorum.butun sucu avrupaya yuklemek.

1 Beğeni