Cicekli gunler

Yorucu gunler bizi bekliyor eymen su cicegi cikariyo bakalim surec nasil ilerleyecek.

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun da bunun aşısını olmadı mı? Oldu ise çıkarması normal mi bilemedim. Hamile ve bebeklerden aman uzak tutun. Ztn kreşe ara verirsiniz sanırım :pleading_face:

Ayy geçmiş olsun canım inşallah kolay atlatır korkulu rüyam benimde bunlar kendimi hatırlıyorum küçükken :smirking_face:

Ziyaret yasak zaten canim ama sukur bi ateslenme felan olmadi fazla sarmadi vucudunu sulu dondurma merhem vericem.ates olcerim fitilim hazir

Aşısını olmamış mıydı?

Yasak hollandada acil durum da olmayanlar icin sadece var oda parayla

Zaten doktorum iyi bisey dedi kucuk yasta cikarmasi.endiselenecek bisey yok dedi.kasintisi var biraz kuzum.

Diger 3 buyuk de kolay atlatmisti

Hani bu aşılar dünya genelinde uygulanan birşeydi? Orada neden yasak,Bir sebebi mi var?

Icinde yasak olan bi madde var onun icin hollanda saglik kurumu asi takvimine koymandi dedi.

Geçmiş olsun abla

Gucsuzlestiren bir tur madde var icinde vucut direnci az olan ve hamilelere tamamen yasak.

1 Beğeni

Sagol canim

1 Beğeni

Canım biz Türkler kobayız . Evet aşı çok önemli fakat Avrupa ülkelerinde değil aşı doğru düzgün çocuklara ilaç bile kullandırmıyorlar . Bizde AA hemen ateşlendi bı yeri ağrıdı calpol verelim parol verelim işin kolayına kaçıyoruz . Arkadaşım Almanya da yaşıyor ve hemşire olarak çalışıyor orada çocukları için Türkiyeden parol antibiyotik falan istedi eşim eczanede çalışıyor bı yakınları ile gönderdik çünkü orada sağlıkçı olsan bile çok kolay erişemiyorsun ilaca . Kendi çocuklarına vermedikleri ilaçları biz şu icirir gibi içiriyoruz . :cry: O kadar karışık ki kafamız aşı olsa bı dert olmasa bı dert ilaç kullanmasak iyi edemiyoruz çocuklarımızı halbuki Amerika, Hollanda ,Almanya , Fransa da ilaç kullanmıyor çocuklar bağışıklık kazanmak için ve bir sürü sebepten dolayı. Sadece bu Ülkeleri yazdım çünkü hepsinde tanıdıklarım var hep onlardan duyduklarım kadarıyla konuşuyorum ama bir çok ülkede bu böyle .

1 Beğeni

O kadar guzel yazmissin canim tebrikler.:clap::clap::clap:

1 Beğeni

Bagisikliklarini baska turlu guclendirmeye calisiyolar…

1 Beğeni

Teşekkür ederim abla . Sende Hollanda da yaşıyorsun doğru demi . Yani yanlış bir bilgi vermeyeyim insanlara :face_with_peeking_eye: ben sadece akrabalarımdan duyduğum kadarını biliyorum çünkü

1 Beğeni

Mesela asi olacak fitil bile 4 saat sonra verdiriyolar onceden vermek yasak.

Aynen canim hollanda dogma buyume

1 Beğeni

Sağlık konusunda baya sıkı kurallar sanırım. Güzel bişey aslında bizde saldım çayıra Mevlam Kayıra

1 Beğeni

Haklisin canim cok haklisin​:revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:

1 Beğeni

Sözde DSÖ var. Herkeste zorunlu idi aşılar zarf zurt. Dediğiniz gibi yukarı bıyık, aşağı sakal misali…

1 Beğeni