Kuşlara verirsin olmaz mı
Daha neler öğreneceğiz bakalım
Bu saydıkların bende de var hepsi diş için erken değil mi 3 aylık benimki daha acaba bunlar diş çıkartma belirtisi mi yaa
Bencede erken benimki de 4 aylik ne bileyim
- Ayda belirtiler başlıyor bence
Bebelerle beraber bizde her gün yeni bisey öğreniyoruz
Erken değil anne veya baba erken çıkarmışsa dişi bebekte erken çıkarabiliyomuş genetikmiş öyle dedi bize doktor. Umay 3.ayda çıkarmaya başladı şuan Allah nazarlardan korusun söylemeye de çekiniyorum 8 aylık 8 dişi var 9.daha çıkmaz diyodum dün o da çıkmaya başlamış yeni farkettim.
Hay maşallah bir çıksa patır patır devamı gelir diyorlardı
Aynen gerçekten öyle ama uyku düzeni vs unuttuk biz. Ek gıdayı bu yüzden sürekli reddediyor. Göğsüm 3.aydan beri ısırılıyor sen düşün beni ne haldeyim😂
Erken değil kuzu. Doktorumuz diş bir anda çıkmaz 3 ay önceden başlar dedi.
Evet evet benimki 2 aydan beri salya akıyor ve durmadan eller ağızda ben erken diye düşünüyordum şimdi siz deyince farkettim mememi dünden beri ısırıyor şaşırdım
Hatta çok huysuz bu aralar
Attila’da salya su gibi akıyor önlük yetiştiriyorum elinde hangi oyuncak olursa olsun ağzına götürüyor oyuncak yoksa elleri ağızda ya da önlüğü yiyor bide omzumu yemeye çalışıyor bide ellerini boğazına kadar sokuyor midesini bulandırıyor
Başlarda bizim de ek gıda reddi vardı o sıralarda doktora dedim senin sütün zaten 1 yaşına gelesiye kadar yeter sen sadece teklif et dedi. Sonumuz hayır olsun. Ben artık fark ettim ki blw yöntemini sevmiş önüne koyuyorum biraz mıncıklıyor biraz tadına bakıyor sonra yere atıyor tadına bakmadan yere attığı da oluyor
Biz de 3. Ayda başladık salyalar akıtmaya, sağı solu kemirmeye falan. Ama ilk dişi 8 buçuk aylıkken çıktı. Bir hafta sonra altta ikinci diş geldi. Bir iki hafta bir şey yoktu. Dün baktım üstte patlatmış geliyor. Ve ilk icraatı da mememi ısırıp kanatmak oldu:woman_facepalming:t3: Ve o kadar hızlı ki bunu yaparken asla zamanında müdahale edemiyorum. Kanadığını da sutyenimde gördüm. Tetagil kullandım uzunca bir süre ama fark edilir bir etkisi olmadı bizde. Kimisi memnun kimisi benim gibi düşünüyor, her bebekte çalışmıyor bence. Diş fırçası girdi hayatımıza ek gıda ile. O bence rahatlatıyor biraz. Diğer kemirdiği şeyler de standart işte ; sulu diş kaşıyıcı, bilimum diş kaşıyıcılar, oyuncakları, balonlar, pet şişe, havuç, yeşil soğan, salatalık. Bide şey duymuştum ama denemedim. Yeşil soğanı ezdiğinde jele benzer bir sıvı çıkıyormuş, bununla zeytinyağını karıştırıp sürebilirmişiz. Ben bunu gördüğümde çıkmıştı dişler zorlandığını farkettiğimde deneyeceğim ama aklımda
Bu bebelerin pet şişe zaafı ne olacak peki bizimki de pet şişe görünce deliriyor.
Teşekkür ederiz çiçeğim
Eylül’ün dişi çıktıııı bugün
Ne güzel , kutlama olarak ne yaptınız
Ramazan Bayramı’ndan sonra annem diş hediği yapacak ve mevlüt okutacak canım