Cinsiyet keşfi

Kızlar belki yanlış bir sorudur bilmiyorum ama aklıma takıldı şimdi bebeklerimiz 2 yaşından itibaren cinsiyet kimliklerini anladıkları keşfettikleri döneme giriyorlar malum daha erkende oluyor bu pipi ile oynama vs sünnet ettirmedik ama inşallah kurbandan sonra 2 yaşa girmeden ettircez şimdi bizimde cinsiyetlerini öğrenmeleri için bizimde yapmamız gereken şeyler var mı kendileri keşfediyor zaten diye o dönem bişey yapmasak ta olur mu inşallah sorabilmisindir

1 Beğeni

Bilmem aklıma gelmedi hiç birşey yapmak lazım mı diye ama anlamazlar ki şimdi benimki sünnet oldu 19 aylık olacak bezini açtığında mesela elini atar müsade ediyorum burda bir organım var hissine kapilsin diye diyorum anlatıyorum burdan çiş yapıyoruz şimdi beze sonra tuvalete diye başka birşey yapmıyorum şimdilik

Bezini her değiştirmede kızımın vücudunu tanıtıyorum. Burası neresi deyince biliyor. Elini özel bölgesine değyınce elini cekip diyorum. Burası senin özel bölgen kimseye gösterme ayıp diyorum . Birisi bakarsa kapat ayıp ayıp yapıyoruz. Oyun oynayarak gosteriyorum. Ozel bolgesini açınca ayıp ayıp diyor​:joy: yada babasına diyorum kız dıye. Babası kızınca kapatıyor şuan tam anlamasada orasının acılmayacağını biliyor.