İyi akşamlar arkadaşlar 10 aylık bebeğim çok az çiş yapıyor günde üç defa altını açıyorum yinede bezde hep çok az çiş var renk sarı kokulu değil sıvısını da artırdım başka bi şikayeti yok doktora götürdüm az çiş yapıyor dedim pipisini kontrol etti bi tıkanıklık falan yok dedi kabızlığıda vardı ozaman kabızlıktanda bahsedince röntgen istedi bağırsakları doku deyip lavman vermişti çiş yapmama konusunda bişey demedi ama çok takılıyor benim kafama tekrar götürmeyi düşünüyorum
İhmal etme canim normal degil az ciş yapmasi oturdugum yerde bi komsumuz var kizi 2yasina girdi boyu uzamiyo zayif çiş yapamiyomus az az yani doktor doktor geziyolar içeriye doluyomus idrari gelisiminide etkilemis 1 yasinda kardesi var ondan buyuk duruyo
Yaa korktum şimdi benim zaten hep kafamı karıştırıyor Dr neden üzerinde durmadı anlamıyorum
Başka bi hastaneye daha gotur bunla ilgili bölüme gotur canim kotude dusunme ama sivi alimida cok olup az cisli bez olmamasi lazim
Benim kızımda öyleydi önce idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor tahlil bile verememiştik okadar az çiş yapıyordu doktor dedi antibiyotik kullansın tahlil temiz çıksada vericektim dedi kullandık az da olsa arttı ama eskisi gibi olmadı başka bir doktora götürdüm böbreklerine de bakalım dedi ultrason çektirdik temiz cıktı bir süre sonra düzeldi kendi kendine yeterli miktarda sıvı almıyordu ama benim bebeğim suyu çok az içiyordu buna ragmen düzeldi inşallah sizinkide geçer ama mutlaka uzman doktora gidin
Yarın sabah götüreceğim inşallah teşekkür ederim
Geçmiş olsun sizede ne bilim çok terleyen bebekler terlede atarmış o yüzden az yapar gibi şeyler de okudum yinede yarın bi götürüp göstericem tekrar teşekkür ederim