Çocuk odası tabloları🩵

ilgilisine :ok_hand::light_blue_heart:Kendime has oluşturduğum tablolar ve çocuklarınızın odalarına istediğiniz figürler varsa yeni açtığım tasarım sayfama davet ediyorum :light_blue_heart: kişiye özel sipariş alıyorum

Yeni bir sayfa olduğu için yeni yeni paylaşımlar yapacağım takip eder ve destek verirseniz sevinirim .

İns: ava.sanat6

Guzel olmus canim daha eline emegine saglik bisey soracaktim daha buyuk te yapiyormusun.poster gibi.

Evet siz nasıl isterseniz ona göre çizer ve fikir alışverişi yapabiliriz. Daha büyük olanlar yanlız daha maliyetli olur bilgi vereyim . İstediğiniz tarz varsa da instagram üzerinden şartları iletişime geçebiliriz .

Yalniz sosyal media account yok.baska turlu iletisime gecebilirmiyiz ozelden mesajlasabiliriz.para sIkinti degil.tamam guzelim

Burdan dm ye geçelim o zaman . :light_blue_heart:

Oldu canim

Ne güzel bir yetenek :heart_eyes: Oğlumuzun odasını yeniden düzenleyeceğiz sizinle instegram üzerinden iletişime geçerim bende diğer parçaları tamamlayınca :smiling_face:

Teşekkür ederim :herb::cherry_blossom: Tabi ki sayfamı takip ederseniz sevinirim . İstediğiniz detayları oradan konuşabiliriz

Bugünden yaptığımız bir çalışma bu da :cherry_blossom: İsteğe göre çalışıyoruz örnek olması için attım