Çocuk Odası

Merhaba arkadaşlar bebeklerinizin/çocuklarınızın odasına alıp da memnun kaldığınız iyi ki aldım dediğiniz ürünler neler?
Keşke almasaydım aldığıma pişman oldum dediğiniz ürünler neler?
Bu başlık altında fikir alışverişi yapalım istedim yorumlarınızı bekliyorum :smiling_face:

Ben kitaplık önerisi istiyorum memnun kaldığınız marka model ve özellikleri benimle paylaşır mısınız :smiling_face:

bu kitaplığı aldm çokda memnunm gayet güzel yerde olması gidip kendi alablyor birde duvara asılan vardı abmzden kaln

Ben bu kitaplikli aktivite masasını aldım, yerim yoktu böylesi daha kullanışlı oldu …

Çok şık görünüyor güle güle kullanın :smiling_face:
Asilin odası da aynı renklerde :heart_eyes:

Minera mı bu kitaplık

Set halindeymiş guzel görünüyor :heart_eyes:

Bizde bu masa sandalyeyi aldık çekmecelerini de oyuncak kitap kalem falan toplamak için kullanırız diye düşündük. Ama şimdilik kalemleri alıp sağı solu çizmesin diye dolabında yüksekte tutuyoruz. Bizim kontrolümüzde kullabiliyor sadece. Çekmeceleri duyusal aktivitelerde de kullanıyoruz :smiling_face:

Bir de şu oyuncak dolabı dağınıklığı güzel topluyor. Şimdiden %80 i dolu diyebilirim. Biraz daha büyürse yeterli gelmeyebilir bir tane daha almamız gerekebilir. Ama oldukça kullanışlı bir ürün. Arayış içinde olan varsa tavsiye ederim :smiling_face:

Evet minera

Ikeadan aliyorum genellikle