Çoçukla 5. Katta yaşamak risk midir sizce ;(

Şuan 1. Kattayız ev sahibi satma durumu var 2 ev kafamıza yattı bakıyoruz daha ama ikiside 5. Kat seneye annemler bakacak bi anlık Allah korusun çok kötü sonuçlar doğurur mu bilmiyorum. Kilit takarız aslında ama .

1. Kattayiz benimkide çok hareketli zaten cocuk kilidi sarrt yaptirdik ama tabi yinede gozumun onunden ayırmıyorum.

Benim kendi yukseklik korkum asagi bakamam basim doner belirli bi kattan sonra.

Bende öyle 3-4 aya işe başlıycam annem bakacak Allah korusun saniye bıraksa cam ilgisini falam çeker birde . Herşey Allahtan tabi de olmadı 1 kat ararız biraz daha

3 kattayız . Kızım çok haraketli dıye balkon filesi aldık.. Camlara da en kısa zamanda cocuk kıldı alacağız.

Her kat riskli. Benim eltımın cocugu 2 yaşındayken 1 kattan düşmüş. Fotoğraflarına bakıyorum da sanırsın 3 kattan dustu. Maff olmuş eli yuzu. Her yer mos mornuş . Sosyal medyada da görüyorum ..yataktan düşüp hayatını kaybeden bebek demiyorum 4 ,5 yaşındaki cocuklar var. Allah korusun sen önlemini al..

Haklısınız birinci kat bile riskli hiç yalnız bırakmamk lazım sandalye alıp üstüne çıkmaya çalışıyorlar sağlam bi kilit bakayım şimdiden sizde geciktirmeyin Allah korusun

Olmadı çift kilit takarsınız balkon kapısına,camlara fln. Tedbir sizden takdir Allah’tan.

Evet tehlikeli Allah korusun ayaklanıp yürümeye biryerlere tek başına çıkmaya başlayınca ben giriş katta oturuyorum oğlum 16 aylık asla balkon kapısı açık olmaz ben yanindaysam çıkar ama balkon fileleri oluyor onlardan alabilirsin

Baktık başka ev olmuyor öyle gağarız anneme cam açma derim :rofl:

Balkon filesi cama olmuyor dimi . Bakalım 5. Kat her yönden mantıgıma da yatmadı inşallah dua edin 1. Katlardan bulalım :heart::heart::heart:

Pencereler içinde ayrı var diye biliyorum inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz

Bk bizim tüm camlarda bu var. 6 sene oldu sadece birinin içten teli çıktı. Onun harici balkon kapısında da var hep​:smiling_face:

Çok teşekkür ediyorum

Çok sağolun alayım bunlardan :cherry_blossom:

Ben napıyım ya 12. Katta oturuyorum korkuyorum valla

1. Kattayız camlara cocuk kilidi aldık taktık çelik halatlı bir çok insan var yüksek katta yaşayan önlem aldıktan sonra sorun olmaz