Çoçukla aynı odada ilişki ;( sordugum için hakkınızı helal edin

İşe başladım ailem bakmaya geldi 3+1 evimiz annemler gelmeden başka odada olurdu tabiki . Oğlumda yanımızda hala (2 yaş ) yatağı monteserri büyük ve çıtalardan atlamaya çalıştığı için kendi odasında da koyamadık henüz . Yani gece aynı odada ilişki de beni tereddüt ediyor etkilenir mi sizce ? Affınıza sığınarak soruyorum.
Yatağı odasına da alsam annemler hemen farklı düşünür mü acaba

Sağlıklı olmaz bence aynı odadayken. İlişki anında uyanıp görmesi büyük travma olur bence ben çocuk olsam çok korkardım herhalde. Büyük de zaten 2 yaş oda ayırmak için çok geç kalmışsınız bence. Ailenizde ne anlarsa anlasın şahsen sizinde bir özel hayatınız ve ihtiyaçlarınız var. Kimseye de bunun hesabını vermek zorunda değilsiniz. Sağlıklı ve doğru olan odayı ayırmak bence buna göre harehet etmelisiniz. Eğer aileniz uzun süre sizinle kalmayacaksa belki bi süre idare edebilirsiniz ama artık sürekli beraber yaşicaksanız oda ayrılmalı.

Annenlerin farklı düşüneceğini sanmıyorum. Çünkü vakti geldi artık alışması lazım diyip ayırın. Böylesi eşinizle aranızdaki muhabbet için de sağlıklı olur.

Biz yetişkinler ve bebeklerin uyurken de olsa bilinç altımiz açık kalirmis hatta ben bişey ezberlememem gerektiğinde uyurken o şeyi dinlerdim uyuduğumuz zaman duymadigimizi hissetmediğimizi sansakta o bilinç altimiza giriyor bizde evin şarlarina bağlı olarak aynı odada kalıyoruz gece kendi yatagindayken emmeye kalktığında yanıma aliyorum beraber uyuyoruz ki 3 yaşına kadar oda ayırmayı düşünmüyorum ama ilişki olacağı zaman diğer odaya geçiyoruz yanında yanaktan öpmek Elele tutuşmak dışında biseyimiz olmuyor

Yataktan atlıyorsa yer yatağı öneririm hem daha uzun uyuyor kızımda tecrübe ettim