Allah sana da kolaylık versin
Benimde annem burdaydı gitti. Annem burdayken bile ona rağmen zorlandığım oldu. 2-3 gündür tek başıma bakıyorum. Özellikle ikisi aynı anda ağladığı zaman ve küçüğü acıktığı zaman çok zorlanıyorum. Mesela bugün büyüğü uyutmak için ayağımda sallıyorum küçüğü de kucağıma aldım emziriyordum büyük kıskançlık yaptı yatmak istemez kendini yastıktan atar yüz üstü yatar, onu düzelteyim diye küçüğü yataga bırakıyorum bu defa o ağlıyor. En son küçüğü emzirene kadar büyüğü yanıma oturttum oynadık. Küçük doyunca da onu yanıma koyup büyüğü uyuttum. Arada geceleri küçüğün de çok gaz oluyor o zaman durmuyor ayakta gezmek istiyor gazı oldukça daha çok emmek istiyor, uyumuyor sabahlıyoruz. Bu durumlarda aşırı zorlanıyorum. Çok bunaldığım zaman ağlıyorum. Öyle böyle bir şekilde gidiyor ![]()
1 Beğeni
Bence bebiş büyümeden biraz kendini bilmeden ilgiye doymadan olmamalı ben kendim için öyle düşünüyorum ama tabi kısmet yinede ![]()
3 Beğeni
Benim fikrim ilk bebek kendi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar büyümeli. Bebekken yeteri kadar ilgi sevgi görmeli. Bu durum bebeğe göre değişir ailenin durumuna göre değişir ama en azından 3 yaşını bitirmeli bence. Ortalama 4 yaşın ideal olduğunu düşünüyorum.
16 yaş arası hiç pişman da değilim.
1 Beğeni