Çocuklarmızın Yaş aralığı

Bizim kızla oğlanın arasında 4 yaş fark var oğlum 4 yaşında kızım 4 aylık :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bende üst üste yapmayı düşünüyorum ama haktan hayırlısı

2 Beğeni

Ne güzel 1 kız 1 erkek :slight_smile:

1 Beğeni

İnşallah Allah nasip eder bi şekilde bakarız:)

1 Beğeni

Teşekkür ederim hep boyle heyal etmişdim rəbbim istəyən herkese tadirsin

1 Beğeni

Büyük 14 ortanca 10 küçük 2 aylık 5 günlük

1 Beğeni

Genel heralde 4-5 yaş fark

1 Beğeni

Amin canım inşallah

Normalde hiç istemiyordum ama ileriye dönük baktığımda Allah korusun biz ölünce oğlum tek başına kalsın istemiyorum kardeşi olsun dayanağı olsun istiyorum tabi ben aralarında en az 3 sene olsun istiyorum nasip bakalım

1 Beğeni

Ben de bu yüzden istiyorum bi derdi sıkıntısı olduğunda paylaşabilsin birbirlerini korusunlar

İlk oğlum 6 ya gircek inşallah eylülde. Diğer oğlum 1 bçuk aylık. Büyük oğlum çok sıkılgan keşke yaş aralarını 3 yapsaydım diyorum ama tabiki Allahınn takdiri

1 Beğeni

Ilkim 9 yaşında 2. 8 aralari 15 ay 2 aylik bir bebegim var cok ara koymak iyi degil bence 3. Çocukta zorlanıyorum büyüklerin okullari ödevleri etkinlikleri var yetişemiyorum

Valla ben de aralarını çok açmadan çocuk işini kapatmak istiyorum. 15 ay çok iyiymiş

Biraz zor oluyor ama bir kereden büyüyorlar inan sonra rahat oluyorsun

En iyi siz bilirsiniz eminim zordu ama ara uzun süre ara verdikten sonra bidaha olması daha zor değil mi?

2 tane oğlum var aralarında 5 yaş var ilk oğlum Kasım’da 30’da 6 ya girecek bide bebeğim var bugün 4 aylık oldu🩵🩵

1 Beğeni

Evet ara verince çok zor

1 Beğeni

Oğlum dört aylık 7 haftalık hamileyim

1 Beğeni

Allah yardımcınız olsun ya