Çocuklarmızın Yaş aralığı

Sevgili anneler çocuklarınız arasında kaç yaş fark var ya da kaç yaş fark olsun istiyosunuz.

Hamileliğim çok kötüydü ama kızımı o kadar çok seviyorum ki ona kardeş istiyorum. Çünkü ablamla benim aramda bi yaş var arkadaş gibiyiz. İki kuzenim var onlarında aralarında bi yaş var ve beraber geziyorlar ben de bu yüzden 1 yaşına geldiği gibi hamile kalıp kardeş yapmak istiyorum onu dünyayı gezsinler birlikte biliyorum zor olucak ama

2 Beğeni

5 yaş fark olsun istiyorum ben​:smiling_face:

O da güzel de ben dayanamam :grimacing:

Kızlarımın arasında 2 yaş 4 ay var. Şuan biri 9 biri 7 yaşında. İkinci çocuğumunda kız olmasına çok sevinmiştim. Kızlarımın hiç bi zaman arkadaşa ihtiyacı olmayacak arkadaşı hep yanında olacak diye. Durum hiç düşündüğüm gibi olmadı kardeş değil düşmanlar sanki sürekli bir tartışma en ufak şeyden bile çok büyük kaoslar çıkartıyorlar müdahale etmesem saçbaşa girerler.:smiling_face: Birbirlerini çok seviyorlar o ayrı ama bu kavgalara engel olmuyor. Şimdiki aklım olsa araya 5-6 yaş koyardım. Anne içinde çok zor sürekli bı vicdan muhakemesi acaba büyük çocuğumla yeteri kadar ilgilenemiyormuyum hissi. Şuan hala ilk çocuğuma karşı suçlu hissediyorum daha o bebekken onu abla yaptığım için.

1 Beğeni

Biz ablamla daha beterdik birbirimizin saçlarını çeker önce sen bırak kavgası bile yapardık. ortaokul ve lisede hep birbirimizi korurduk ama yine evde kavga ederdik kıyafet yüzünden her şey yaşların 17-18 olmasıyla değişti çok çok iyi arkadaş olduk iyiki var ve bu yüzden kızım da tatsın bunu istiyorum

1 Beğeni

Umarım ilerde benim kızlarda iyiki der :pray: ama ben çok yıprandım.

1 Beğeni

20 -18-15-6 aylik benim oglanlar

İnşallah

Kusura bakmayın anlamadım 20 ay mı yaş mı ?

1 Beğeni

20 yasinda 18 yasinda 15 yasinda ve 6 altik oglanlarim var ne kusuru canim

Ay Allah bağışlasın bize de o yaşlarını görmeyi nasip etsin ben de yaşları yakın istiyorum sizinki gibi

1 Beğeni

Ozaman yapı ver gitsin :grin:

2 Beğeni

Inshallah canim rabbim nasip etsin dileyene

2 Beğeni

Bende öyle düşünüyorum oda 4 tanesini bir yapıp 10 sene bi çile çekip doğumu hamikekiği katmadan 10 sene daha sonra rahatlarım diye düşünüyorum hem birbirlerine arkadaş olsunlar istiyorum biraz duruyorum ee ben onu doğurdum bu kızıma yetermiyim hasta olsa nasıl yaparım diye düşünüyorum daha sonrada büyürker elbet eskiler 12 tane doğurup bakmışlar diyorum :grin:

Kızıma 7 senede anca karar verdim 2. Çocuğu herhalde 70 sene sonra​:joy::joy:
Gerçeği eşim muhakkak kardeşi olsun diyor ama bilmiyorum .
Küçük hanım her gün burnumdan getiriyor :joy::woman_facepalming:t3:

Evet eşime aşılıyorum şimdiden hatta dün ne güzelmikinci çocuğun masrafı olmicak herşey var dedim :grimacing:

1 Beğeni

Aminnn inşallah :slight_smile:

Bence de ama bakın kanadada yaşıyorum burada çocukların yaşları çok yakın yan komşumuzun elinde bebeği var hamile bi şekilde yeteriz brn kızımı yalnız bırakmak istemiyorum

1 Beğeni

Kızınız bal gibi maşallah genleriniz güzel yapın bence :smiley:

1 Beğeni

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: teşekkür ederim :smiling_face:

2 Beğeni